Amb guardaespatlles

Shakira i Ozuna roden un videoclip a Manresa i la ciutat embogeix

La cantant colombiana va aparèixer per sorpresa al barri de la Sagrada Família per rodar a l’interior d’un supermercat

Shakira i Ozuna roden un videoclip a Manresa i la ciutat embogeix

Regió 7

2
Es llegeix en minuts

S’especulava amb la presència de la cantant Shakira a Manresa per rodar-hi un videoclip. I de l’especulació es va passar a la certesa. La sorpresa va ser que se l’esperava de matinada al centre de la ciutat. En canvi, la cantant colombiana i fins fa poc parella de Gerard Piqué va aparèixer al barri de la Sagrada Família per rodar a l’interior del supermercat Llobet, al carrer Roger de Flor. Quan va córrer la veu, el carrer es va col·lapsar.

L’ajuntament ja havia advertit d’afectacions en el trànsit entorn de la muralla per una filmació –no deia de qui ni de què– entre les 2 de la matinada i les 7 del matí. Però Shakira i Ozuna van aparèixer cap a les 6 de la tarda al carrer Roger de Flor de la Sagrada Família. Ella va baixar d’un cotxe negre amb pantalons de color rosa, una brusa llampant i protegida en tot moment per guardaespatlles. De seguida va entrar cap a l’interior de l’establiment, tancat al públic i tapat amb una lona negra.

«Vaig pensar que ens estaven aixecant la camisa»

Segons va poder saber Regió7, mitjà de Prensa Ibérica al qual pertany EL PERIÓDICO, la productora del videoclip va contactar la setmana passada amb el grup Llobet per poder rodar en un dels seus establiments. «El primer que vaig pensar és que ens estaven aixecant la camisa», va explicar ahir a aquest diari el director general del grup, Ignasi Llobet.

«Fins que ens va semblar que anaven de debò. La meva primera reacció va ser d’ensurt. No sé com han vingut a parar aquí», va reconèixer. La productora va visitar un parell de supermercats de la firma manresana i van optar pel de Roger de Flor.

Notícies relacionades

A mesura que va anar avançant la tarda, el carrer es va anar omplint de gent i es va haver de tallar al trànsit. Ozuna, que es va quedar bona part de la tarda en una cafeteria de la ciutat, també va aixecar molta expectació.

Hi havia una cinquantena de persones dins del supermercat, que es va desmuntar de dalt a baix amb focus, il·luminació i càmeres per al rodatge, que s’havia de traslladar al centre durant la matinada. La productora encarregada de la filmació és Laiguana S.L., del reconegut director de cine Jaume de Laiguana. És el director de confiança de Shakira, amb qui ha gravat videoclips com ‘Día de Enero’, ‘Gypsy’, ‘Loca’ i ‘Rabiosa’.