70 recitals anul·lats

Justin Bieber suspèn el concert de Barcelona per problemes de salut

El cantant pateix la síndrome de Ramsay Hunt, que s’ha agreujat després d’actuar al festival ‘Rock in Rio’ al Brasil

  • ¿Què és la síndrome de Ramsay Hunt, que paralitza la cara a Justin Bieber?

El cantant canadenc, en el concert que va oferir a París l’any passat.

El cantant canadenc, en el concert que va oferir a París l’any passat. / AP / FRANÇOIS MORI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els problemes de salut continuen fent efecte en Justin Bieber. El cantant va anunciar al juny que havia de reprogramar els concerts als Estats Units de la seva gira mundial ‘Justice World Tour’. «He fet tot el possible per millorar, però la meva malaltia està empitjorant», va assegurar el cantant llavors. Lluny de millorar, ha empitjorat: aquest dimecres ha indicat a les xarxes socials que anul·la la resta de recitals que tenia organitzats pel món i, per tant, el de Barcelona, que s’havia de fer el 25 de gener de 2023 al Palau Sant Jordi.

Notícies relacionades

Bieber no ha confirmat si es reprogramaran els concerts, com va fer als Estats Units, o si la gira se suspèn indefinidament. L’artista tenia una setantena de concerts programats a Amèrica del Sud, Àsia i Austràlia, i Europa.

El cantant pateix la síndrome de Ramsay Hunt, que s’ha agreujat després d’actuar al festival Rock in Rio al Brasil, dilluns passat. El principal símptoma que pateix Bieber és una paràlisi facial que li impedeix parlar i expressar-se amb normalitat.