Del 19 d’agost al 24 de setembre

L’experiència immersiva de ‘Stranger things’ a Barcelona provoca cues de fans

  • L’edifici Movistar Centre acull ‘The Lab’, una innovadora exposició gratuïta amb rèpliques de les localitzacions de la sèrie

L’experiència immersiva de ‘Stranger things’ a Barcelona provoca cues de fans

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una onada de persones forma al centre de Barcelona una llarguíssima cua que neix dalt de Portal de l’Àngel i s’allarga durant els més de 100 metres que la separen del carrer Comtal. Són fans de la famosa sèrie de Netflix ’Stranger things’, l’experiència immersiva de la qual, ‘The Lab’, acull l’edifici central de Movistar a la ciutat, després d’aconseguir un gran èxit a Madrid. 

Des del 19 d’agost fins al 24 de setembre, els visitants poden endinsar-se al laboratori de Hawkins gràcies als decorats de la curiosa exposició, que transforma l’espai en una rèplica exacta de les localitzacions on es desenvolupa la popular ficció escrita pels germans Duffer. 

Notícies relacionades

A ’The Lab’, els amants de la sèrie deixen de ser només espectadors i passen a formar part de la colla d’Eleven, Max, Will, Dustin, Steve, Mike, Lucas, Nancy i Robin. Un lloc on podran demostrar fins on arriben els seus poders paranormals mentre són sotmesos a proves de control lluminós, levitació d’objectes i força mental. 

L’accés és gratuït i inclou zones recreatives del centre comercial StarCourt, vuit màquines arcade, un lloc on es poden fer fotos dins de la Creel House i un altre amb bicicletes per poder tenir una imatge de record al costat dels protagonistes.

@_.cloudy.millsbb._ stranger things experience in barcelona #strangerthingsexpiernce #strangerthings4 #strangerthingsenmovistar #strangerthingsexperience ♬ original sound - millie bobby brown