Oci a l’agost

Propostes de cap de setmana a la Costa Brava i Girona

Propostes de cap de setmana a la Costa Brava i Girona
2
Es llegeix en minuts

Arrenca el White Summer a Pals

Mas Gelabert · Fins el 28 d’agost · De 18.00 a 00.00 h

White Summer celebra aquest divendres 5 d’agost l’inici de la seva edició 2022, en la qual a més celebra una dècada de vida. Serà el començament de 24 dies atapeïts de capvespres màgics, música en directe, gastronomia de qualitat i per a tots els paladars, mercat de productes, art, espectacles d’animació, jocs i tallers per a nens, i una infinitat de propostes. Amaia, Sen Senra, Los Manolos, Ramon Mirabet, Pol Batlle & Rita Payés, Maria Arnal i Marcel Bagés, Charlie Cunningham o Ferran Palau són alguns dels artistes destacats pel que fa a la programació musical d’un esdeveniment que aquest any fa un salt qualitatiu important.

«Coblism 2.0» a Palamós

Plaça Josep Sarquella · Dissabte 6 · 22.00 h

El DJ Raph Dumas i la polifacètica Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona s’alien aquest dissabte, en el marc del festival Con So de Cobla, amb Cobosmika per presentar una proposta fresca i gratuïta en la qual la música de cobla passa pels filtres de l’electrònica i desemboca en un espectacle ballable i amb molt moviment.

Ramon Mirabet al Portalblau a L’Escala

Mar d’en Massana · Dissabte 6 · 21.00 h

Ramon Mirabet presentarà al Portalblau les cançons del seu quart disc ‘Free’. Després de dos anys de silenci, l’artista torna amb més força que mai, publicant el que serà el seu disc més personal, madur i introspectiu.

Festa major de Caldes de Malavella: De Doctor Prats a Roba Estesa

Diversos espais · Fins el dimarts 9 d’agost

Doctor Prats, Roba Estesa, Pachawa o La Loca Histeria són alguns dels grups que passaran aquest cap de setmana per una festa major que compta també amb activitats aptes per a tots els públics.

El comiat de Serrat a Sant Feliu de Guíxols

Guíxols Arena · Dissabte 6 · 22.00 h

Unes setmanes després d’enamorar el públic del festival Castell de Peralada, a la seva gira de comiat dels escenaris, el veterà cantautor Joan Manuel Serrat dirà adeu aquest dissabte a les comarques gironines amb un recital que tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols en el marc del festival de la Porta Ferrada.

«Eufòria en concert» a Roses

Notícies relacionades

Escenari de La Ciutadella · Diumenge 7 · 22.00 h

Mariona Escoda, Triquell, Llum, Scorpio i Edu, cinc dels participants més populars de l’exitós ‘talent show’ de TV3 ‘Eufòria’ seran aquest diumenge els encarregats de tancar la quinzena edició del festival Sons del Món de Roses. Els joves cantants interpretaran temes propis i versions.