Nou èxit

‘Despechá’, així es diu l’últim tema de Rosalía

La cançó d’aires llatins que parla d’una dona ofesa que surt de festa amb les seves amigues s’ha convertit en un nou himne de ‘Motomami’

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Rosalía ha tornat a sorprendre i ha aconseguit convertir en èxit una cançó, ‘Despechá’, que encara no ha tret oficialment però sí que ha interpretat en directe durant els concerts de la seva gira ‘Motomami’. Tornarà a cantar-la aquest dissabte i diumenge en els seus concerts al Palau Sant Jordi de Barcelona.

La cançó d’aires llatins que parla d’una dona ofesa que surt de festa amb les seves amigues per superar el que ha viscut s’ha convertit en un nou himne de ‘Motomami’. El tema que, igual com les seves actuacions, s’han viralitzat a les xarxes socials a través de vídeos dels directes i de ‘tiktoks’ va pel camí de transformar-se en cançó de l’estiu.

La cançó encara no es pot trobar a cap plataforma públicament, no està gravada en un estudi i ni tan sols tenia títol quan la va presentar per primera vegada. No obstant, ha aconseguit que els seus fans ja se n’hagin après la lletra i s’ha convertit en un altre èxit de la cantant de Sant Esteve Sesrovires.

El títol de la cançó el va decidir comptant amb el seu públic, amb qui va valorar la idea de dos possibles noms: ¿«Despechá» o «De lao a lao»?. Va guanyar el primer.

Notícies relacionades

El primer lloc on la va interpretar va ser a Almeria, on va oferir el primer concert de Motomami World Tour. Poc després, la intèrpret va publicar un passatge de ‘Despechá’ en el seu compte oficial d’Instagram. Comença així: «‘Baby, no me llames, que yo estoy ocupada olvidando tus males. Ya decidí que esta noche se sale, con todas mis motomamis, con toda mis gyales’».

En els seus concerts, l’artista catalana no només ha estrenat ‘Despechá’, sinó que també n’ha brindat altres d’inèdites, com ara ‘Aislamiento’ i ‘Dinero’ i ‘Libertad». 

Temes:

Rosalía