Música

Rigoberta Bandini culmina la seva gira al Palau Sant Jordi amb les entrades ja a la venda

La intèrpret catalana ja va esgotar en 24 hores les localitats per al seu concert de Madrid

Rigoberta Bandini culmina la seva gira al Palau Sant Jordi amb les entrades ja a la venda

FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rigoberta Bandini ha anunciat en el seu compte de Twitter una nova data per a la gira. Després d’haver esgotat en menys de 24 hores totes les entrades per al seu concert del 14 d’octubre al WiZink Center de Madrid, la catalana ha anunciat que tocarà per primera vegada al Palau Sant Jordi de Barcelona, la seva ciutat natal, el 24 de novembre. Un espai només destinat als intèrprets com més tirada popular. La intèrpret ja va anunciar que, finalitzada aquesta gira, es prendrà un llarg descans per reflexionar sobre la seva trajectòria artística.

Notícies relacionades

Així, Paula Ribó, el seu veritable nom, la creadora d’himnes com a ‘Ay Mamá’, ‘Too many drugs’ i ‘Perra’, culminarà un any en què ha passat, gràcies al seu pas pel Benidorm Fest –i malgrat descartar-se la seva participació a Eurovisió–, de ser molt poc coneguda a tocar als principals auditoris del país com el WiZink Center de Madrid, on va esgotar la venda d’entrades molt ràpidament.

En el cas del concert de Barcelona, la venda d’entrades estarà disponible a partir de les 17.00 hores d’aquest dijous 14 de juliol i podran comprar-se, tal com ella ha anunciat, a la web de Dice.

Temes:

Música