Vacances a la Costa Brava: així és el resort en el que voldràs desconnectar aquest estiu

Pilarin Bayés ha realitzat tres grans murals en la zona aquàtica del resort

El Guitart Central Park Aqua Resort *** és un dels millors resorts de la Costa Brava

El Guitart Central Park Aqua Resort *** és un dels millors resorts de la Costa Brava / Cedida / Guitart

3
Es llegeix en minuts

Aquest estiu serà el de la normalitat. Després de dos anys marcats per la pandèmia i les seves restriccions, les famílies podran tornar a gaudir de les seves vacances al 100% en destinacions tan úniques com la Costa Brava. I és que aquest racó de Catalunya és un dels més atractius per a aquelles persones que el visiten. Platges i cales en les quals arrebossar-se en la sorra, pobles amb encant en els quals perdre's i una infinitat d'activitats per a tots els públics.

Els allotjaments turístics ja es preparen per al que serà, també, l'any de la recuperació del sector. Segons les dades del sector turístic de Girona, fins al mes de maig i respecte a l'any 2021, el nombre de viatgers s'havia incrementat un 132%. I, en aquest marc, la Costa Brava continua sent un destí de referència.

Encara no has decidit on gaudiràs les teves vacances d'estiu?, busques una destinació enfront de la mar i que compti amb una gran quantitat d'atractius?, en aquest article et donem una opció que segur que t'encantarà.

Lloret de Mar compta amb una de les platges més boniques de la Costa Brava



/ Cedida / Guitart

Un resort amb tots els serveis a Lloret de Mar

Situat a Lloret de Mar, i molt prop de Girona, es troba el primer resort que es va inaugurar en la Costa Brava: l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort ****. Aquest allotjament, que compta ja amb més de 37 anys a la seva esquena, és una de les millors opcions per a gaudir d'unes vacances en família i, enguany encara més.

Aquest resort combina a la perfecció tots els ingredients perquè l'estada en aquest poble de la Costa Brava sigui inoblidable. Compta amb 475 habitacions que ofereixen el major grau de confort i s'adapten a les necessitats de les famílies. Totes elles compten amb balcó o terrassa moblada, televisió, connexió wifi gratuïta, aire condicionat i un lavabo totalment equipat.

La suite infantil Pilarin ha estat dissenyada per la il·lustradora Pilarín Bayés



/ Cedida / Guitart

La seva oferta gastronòmica està composta per 4 restaurants amb diferents tipus de cuina per als més ‘foodies’ i 8 bars per a gaudir d'una copa en qualsevol moment del dia.

Però la cosa no acaba aquí. L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** també és un allotjament ideal per als amants del cicloturisme. Les seves instal·lacions disposen d'una ‘Bike Station’ amb taller, zona de rentada i garatge.

Una experiència aquàtica única

Un dels punts forts de l'estiu i d'aquest complex turístic de Lloret de Mar és la seva zona lúdica d'aigua. Amb la reconversió de l'Hotel Guitart Park Aqua Resort **** en un lloc pensat especialment per a les famílies, l'allotjament ha dividit en tres zones molt marcades la seva oferta aquàtica:

  • Món submarí: En aquesta zona, just enfront dels clubs infantils (Kids Club i Júnior Club), és un espai ideal per a les famílies amb bebès.

  • La Platja de Lloret: En aquest cas, l'espai està just al costat dels bars Daikiri i Nàutic. Un lloc ideal per a desconnectar.

  • La Selva Tropical: Pensat per a adolescents, aquesta piscina compta amb una zona de tobogans i un altre tipus d'atraccions. Però, a més, és el niu de Lloret, la nova mascota de l'hotel i una de les noves atraccions del complex.

Murals de Pilarin Bayés

La coneguda il·lustradora Pilarin Bayés ha estat l'encarregada de dissenyar a Lloret, la mascota del Guitart Central Park Aqua Resort ****, així com de la realització de tres grans murals en els espais aquàtics i de la reforma de les sis suits infantils de l'hotel. “Espero que les famílies els hi facin seus i els incorporin en la seva experiència”, afirma Bayés.

La il·lustradora Pilarin Bayés ha pintat els murals de la zona lúdica d'aigües i, també, ha estat la creadora de Lloret, la mascota de l'hotel



/ Cedida / Guitart

Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, considera que els murals “reflecteixen a la perfecció la idea que teníem de crear espais diferents en el mateix resort i que s'adaptessin a diferents edats i tipus de família”.

Especialitzat en famílies

L'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort **** s'ha convertit definitivament en un allotjament orientat per al turisme familiar. “L'objectiu últim ha estat la millora de l'experiència dels nostres clients, mitjançant l'especialització de continguts, els serveis i el valor que volem traslladar de cadascun d'ells”, defensa Cabanyes. En el cas del resort, el grup hoteler que compta amb 7 establiments, ha buscat satisfer les expectatives de les famílies per a aconseguir un espai ideal per a descansar i gaudir de l'oci i gastronomia.