Curtmetratge

Almodóvar rodarà un western amb Ethan Hawke i el xilè Pedro Pascal

Almodóvar rodarà un western amb Ethan Hawke i el xilè Pedro Pascal
2
Es llegeix en minuts
EFE

L’actor nord-americà Ethan Hawke i el xilè Pedro Pascal seran els protagonistes d’«Extraña forma de vida», un western de 30 minuts que Pedro Almodóvar té previst rodar a la ciutat espanyola d’Almeria (sud), va confirmar aquest dimarts la seva productora El Deseo en un comunicat.

En el repartiment figuren també els espanyols Pedro Casablanc i Sara Sálamo, al costat de les «joves promeses» Jason Fernández, el portuguès José Condessa, el model George Steane i Manu Ríos.

El disseny de vestuari anirà a càrrec de Saint Laurent by Anthony Vaccarello, que també entren com a productors associats del projecte.

«Un western molt particular»

Almodóvar va parlar per primera vegada d’aquest curt al Festival de Venècia de fa dos anys. Ja llavors va avançar que seria «un western molt particular» i va anunciar el títol, pres d’un fado d’Amália Rodrígues.

Avui també s’ha donat a conèixer una primera sinopsi que parla de Silva, un ranxer que travessa a cavall el desert que el separa de Bitter Creek per visitar el xèrif Jake. Vint-i-cinc anys abans tots dos van treballar junts com a pistolers a sou.

«Silva ve amb el pretext de retrobar-se amb el seu amic de joventut, i en efecte celebren la seva trobada, però al matí següent el xèrif Jake li diu que la raó del seu viatge no és el record de la seva vella amistat...», afegeix la sinopsi.

«No he de dir més per no revelar totes les sorpreses del guió», assenyala Almodóvar en el comunicat, tot i que dona una pista més al referir-se a la lletra de l’esmentat fado, que «suggereix que no hi ha existència més estranya que aquella que es viu d’esquena als teus propis desitjos».

A Almeria

El director espanyol té previst rodar una part del curt al desert de Tabernas, a Almeria, i al poblat que fa cinquanta anys va rodar Sergio Leone per rodar la seva trilogia del dòlar amb Clint Eastwood.

En una entrevista que publica aquest dimarts el mitjà nord-americà ‘Indiewire’ es detalla que el començament de rodatge està previst per a finals d’agost i que Hawke i Pascal seran a principis de juliol a Espanya per als assajos i proves.

Notícies relacionades

Almodóvar va estrenar el 2020 el seu primer treball en anglès, el curt ‘The human voice’ protagonitzat per Tilda Swinton i el seu pròxim llargmetratge, l’adaptació de diversos relats de ‘Manual de mujeres de la limpieza’ de Lucía Berlín, protagonitzat per Cate Blanchett, també serà en anglès.

La producció del llarg està prevista per a l’any que ve. L’agost del 2020, a Venècia, Almodóvar també va revelar que, a més del western, havia escrit un altre curt, una distòpia sobre el buit a les sales del cine.