Barcelona

El traper Cecilio G demana perdó després de la seva detenció al Sónar: «Em vaig tornar boig»

El cantant desmenteix que protagonitzés un episodi d’assetjament sexual

1
Es llegeix en minuts

El cantant barceloní de trap Cecilio G, que va ser detingut la nit de dijous passat durant la jornada inaugural del festival Sónar, al qual assistia com a públic, s’ha disculpat pels fets que va protagonitzar a través del seu compte d’Instagram, on ha publicat dos breus missatges demanant perdó «als treballadors del Sónar» i reconeixent que es «va tornar boig».

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’artista i el van acusar d’atemptat contra l’autoritat, després d’acudir a un avís que denunciava que hi havia «un home molt alterat» protagonitzant nombrosos aldarulls en una zona d’accés restringit. Pel que sembla, el cantant hauria agredit un vigilant de seguretat i algun agent abans que aconseguissin reduir-lo.

Cecilio G ha volgut aclarir que l’origen del problema va ser que «simplement era on no em deixaven estar. Va venir seguretat i em vaig tornar boig».

El cantant ha volgut així sortir al pas d’algunes informacions que han apuntat que, prèviament al seu enfrontament amb treballadors de seguretat i agents, hauria protagonitzat un episodi d’assetjament sexual masturbant-se davant d’una dona.

Notícies relacionades

«No contestaré a tots els que m’escriviu, però no va ser cap tema d’assetjament sexual», ha dit taxatiu.

L’artista del Bogatell, que pateix problemes de salut mental, va ser a la presó l’agost del 2018 per un delicte d’amenaces arran d’un incident que va ocórrer al metro de Barcelona.

Temes:

Sónar 2022 Trap