Música i gastronomia

El Festival de Cap Roig fitxa els germans Torres

Els xefs dissenyen la carta per al restaurant del certamen musical, que se celebrarà a partir del 22 de juliol

El Festival de Cap Roig fitxa els germans Torres

Festival de Cap Roig

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival de Cap Roig unirà aquest any la música amb la gastronomia d’estrelles Michelin després de fitxar els televisius germans Torres. Els xefs, presentadors del programa de TVE-1 ‘Menudos Torres’, oferiran una carta creada i dissenyada especialment per al restaurant del festival, que se celebrarà del 22 de juliol al 15 d’agost als jardins de Cap Roig, situats davant del mar, entre els municipis de Palafrugell i Mont-ran, a la comarca del Baix Empordà (Girona).

Els bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cuina Germans Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, traslladaran el seu equip aquest estiu al recinte de Cap Roig, que aquest any celebra la seva 22a edició. Allà no només cuinaran per al restaurant de la mostra musical, sinó que també donaran servei a tots els esdeveniments exclusius organitzats pels patrocinadors del festival a les terrasses dels jardins de Cap Roig i les zones d’‘hospitality’. 

Les reserves

Els Torres portaran a Cap Roig una proposta gastronòmica fresca i original que, com a novetat, oferirà diferents menús tancats cada setmana i una carta variada i fixa durant totes les nits de concert.

Formats a les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres (1970, Barcelona) compten amb una dilatada trajectòria i dos restaurants de referència a Barcelona i a Madrid, Cuina Germans Torres i Dos Cielos. En la seva cuina combinen el respecte pel menjar senzill i tradicional incorporant-hi les tècniques d’avantguarda de la gastronomia moderna.

Notícies relacionades

Les reserves per al restaurant dels germans Torres a Cap Roig es podran realitzar a partir del dilluns 23 de maig a través de la pàgina web del festival caproigfestival.com/restaurant o de la web hermanostorres.es.

De Sting a Sebastián Yatra

Aquest any, el festival de Cap Roig (organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank) acollirà concerts de figures com Christina Aguilera, Sting, Mika, Sebastián Yatra, Raphael, Camilo, Dani Martín, Pablo Alborán, Morat, Taburete, Rosario, Sergio Dalma, Rigoberta Bandini, Joan Dausà, Els Pets, Stay Homas i Miki Núñez.