Entrada gratuïta

Així serà la Nit dels Museus 2022 de Barcelona

Per controlar els aforaments, algunes exposicions requeriran reserva prèvia per poder accedir a les exposicions

La Virreina. José Martos

La Virreina. José Martos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Nit dels Museus celebra la seva edició número16 aquest dissabte 14 de maig, després que l’anterior es veiés marcada per les restriccions del coronavirus. Aquest any, nou espais nous, 120 exposicions i més de 60 activitats gratuïtes estaran disponibles per a aquelles persones que vulguin disfrutar de sis hores de cultura als 75 equipaments que obriran les seves portes.

Reserves a cost zero

El control dels aforaments,  imprescindible per a un correcte funcionament de la logística, obliga molts dels museus que obriran les seves portes a sol·licitar als seus visitants que reservin les entrades amb temps. Es pot destacar que aquest tràmit no tindrà cap cost per als interessats.

Notícies relacionades

Per això, l’Ajuntament  de Barcelona recomana accedir als portals web dels museus inclosos en la iniciativa, agrupats en aquesta llista, per informar-se sobre si és necessari concertar cita prèvia o no. En cas que així sigui, els usuaris hauran de completar la seva compra (per zero euros) a la mateixa pàgina, obtenint així el passi preferent a l’exposició en qüestió.

Varietat en els horaris

Els espais patrimonials, exposicions temporals i col·leccions permanents seran totalment accessibles al llarg de la nit de dissabte, concretament entre les 19.00 i les 01.00 hores. Per a molts dels centres culturals que requereixin reserva prèvia, les franges amb els horaris per realitzar la visitaapareixeran durant el procés d’adquisició de les entrades.