40a edició

Saló del Còmic de Barcelona 2022: dates, horaris, ubicació i preus de les entrades

Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de dos anys d’edicions ‘online’ a causa de la pandèmia, torna el Còmic Barcelona tal com el coneixem, presencial i sense restriccions ni mascaretes. Una tornada que, a més, coincideix amb la celebració del seu 40è aniversari, ja que tot i que l’esdeveniment va néixer el 1981, no es va portar a terme el 1986 i el 1987.

Tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de maig, amb un horari de 10 del matí a 8 del vespre, al recinte de la Fira Barcelona de Montjuïc, als pavellons 2 i 5, i al llarg de la plaça de l’Univers. Preu de les entrades

Les entrades per accedir al Saló del Còmic de Barcelona es poden adquirir en els punts de venda que hi ha habilitats al saló o bé a través de la seva web https://www.comic-barcelona.com/es/entradas.cfm . Hi ha diferents preus en funció de la modalitat d’entrada i els descomptes als quals es pot accedir.

50.000 metres quadrats ocuparà aquesta edició que promet ser el paradís per als amants del còmic, ja que implica més llibreries i editorials que mai, 180 expositors, i un cartell amb més de 60 autors convidats. Inclourà també una gran exposició, organitzada amb motiu de l’aniversari, que recorrerà les últimes dècades de la història del gènere, les seves obres més importants i els seus autors més il·lustres.

Notícies relacionades

Una altra mostra especial és la que rememorarà els cinquanta anys de carrera de Miguel Gallardo, creador de ‘Makoki’, a qui el certamen rendeix homenatge després de la seva mort aquest any. Es rebatejarà amb el seu nom el premi Revelació, i se li dedicaran diverses xerrades i conferències.

A més, el Còmic Barcelona inaugura dues noves seccions aquest any, Comic Vision, dedicada al cine i les sèries, i Comic Fantasy, centrada en la fantasia i la ciència-ficció de formats com els jocs de rol, de taula, les cartes i les miniatures.