Plans a casa

5 pel·lícules curtes d’HBO per veure per Setmana Santa

5 pel·lícules curtes d’HBO per veure per Setmana Santa

Hbo

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ha arribat el bon temps i tens estona per veure’t amb la família i els amics, però també acabes el dia cansat i et ve de gust una estona de sofà i una bona pel·lícula. Si el que busques és una producció que no sigui gaire llarga i la teva plataforma de televisió és HBO, aquí tens cinc propostes que t’agradaran.

Kimi

‘Kimi’ (2022) ha sigut una de les estrenes a la petita pantalla de la temporada, i ho té tot per ser un èxit segur. Protagonitzada per l’actriu Zöe Kravitz, i sota la direcció del gran Steven Soderbergh, relata una història molt del nostre temps: una noia que pateix agorafòbia i viu reclosa en un gran apartament es relaciona amb l’exterior a través de pantalles i del seu teletreball, molt tecnològic. ¿Et sona?. Amb picades d’ullet al clàssic d’Alfred Hitchcock ‘La finestra indiscreta’, i les paranoies i pors que el pas de la pandèmia i el domini d’internet en les nostres vides, la pel·lícula garanteix una bona dosi de tensió i entreteniment.

1 hora i 29 minuts

The Party

‘The Party’ (2017) és una joia amb un repartiment fabulós, encapçalat per Kristin Scott Thomas, Emily Mortimer i Bruno Ganz amb la directora Sally Potter, que va ser una revolució amb la seva pel·lícula Orlando protagonitzada per Tilda Swinton. Explica d’una manera trepidant una celebració que passa de comèdia negra a melodrama amb molta elegància, sense perdre el sentit de l’humor i amb grans actuacions dels personatges que intervenen en l’original trama.

1 hora i 7 minuts

Mía y el león blanco

‘Mía y el león blanco’ (2018) és una pel·lícula per a tots els públics que ens acosta una vegada més a la relació entre les persones i els animals salvatges a partir del vincle especial que estableix una nena a l’Àfrica amb un lleó. De tipus naturalista, i amb reflexions sobre el món de la caça i el punt de vista occidental sobre la naturalesa, s’allunya dels llocs comuns i és molt entretinguda.

1 hora i 34 minuts

Moonshot

‘Moonshot’ (2022) és una comèdia romàntica en un ambient de ciència-ficció, amb tots els requisits del gènere i sobretot uns protagonistes que fan molt bé el seu paper: Cole Sprouse, cèlebre per la seva participació en el Canal Disney, i Lana Condor, actriu de la sèrie adolescent ‘A todos los chicos: para siempre’ i de la pel·lícula d’X-Men ‘Apocalypse’, encarnen amb facilitat la parella que viatja a l’espai en una missió d’un futur llunyà.

1 hora i 44 minuts

El drogas

‘El drogas’ (2020) és un documental biogràfic que no et deixarà indiferent. Basat en la història real de l’artista Enrique Vilarreal, conegut com ‘El drogas’, líder de la banda musical ‘Barricada’ durant tres dècades, el director de la producció, Natxo Leuza, traça el retrat d’una generació, de les seves inquietuds i dels límits de la creativitat en l’activitat artística.

Notícies relacionades

1 hora i 21 minuts

.

Temes:

HBO Cine