Preus populars

La Festa del Cine torna després de dos anys de pandèmia

Entrades a 3,50 euros en els cines espanyols els dies 3, 4 i 5 de maig

zentauroepp25970488 icult cine aribau butacas200229185306

zentauroepp25970488 icult cine aribau butacas200229185306

1
Es llegeix en minuts

La divuitena edició de la Festa del Cine tornarà a celebrar-se a tot Espanya els dies dimarts 3, dimecres 4 i dijous 5 de maig, després de dos anys en què no s’ha pogut realitzar a causa de la pandèmia del covid-19, segons han anunciat els organitzadors.

Durant aquells tres dies els espectadors podran accedir a totes les pel·lícules de la cartellera al preu especial de 3,50 euros per entrada. Com és habitual, els espectadors hauran d’aconseguir la seva acreditació, des d’aquest dimecres, 6 d’abril, a la web oficial ‘www.fiestadelcine.com’. Els més grans de 60 i menors de 14 anys no necessitaran acreditar-se per participar en l’esdeveniment.

Notícies relacionades

La venda anticipada de les entrades per als tres dies començarà el dilluns 2 de maig exclusivament per internet, tant a les webs dels cines com a les webs tradicionals de venda d’entrades. El dimarts 3 de maig, primer dia de la Festa del Cine, les entrades també es podran adquirir a la taquilla i als quioscos situats en els ‘halls’ dels cines.

Amb aquest esdeveniment, organitzat per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cines d’Espanya (FECE) i l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), es busca «mostrar l’agraïment de la indústria a tots els espectadors que disfruten de la màgia de les pel·lícules a la pantalla gran i fomentar l’assistència a sales de cine com un hàbit social i cultural».