Parla per primera vegada

Chris Rock, després de la bufetada de Will Smith: «Encara estic processant el que va passar. En algun moment parlaré d’aquella merda»

El preu de les entrades dels seus espectacles s’ha disparat després de la gala dels premis Oscar

Chris Rock, després de la bufetada de Will Smith: «Encara estic processant el que va passar. En algun moment parlaré d’aquella merda»
2
Es llegeix en minuts

Chris Rock ha trencat el seu silenci després de la bufetada que li va clavar Will Smith en l’entrega dels Oscar 2022. El còmic es va pronunciar al respecte el dimecres 30 de març durant una actuació que va oferir a Boston.

Rock va rebre una calorosa benvinguda per part de l’audiència, que va aplaudir l’humorista durant gairebé dos minuts. «¡Deixeu-me fer el xou!», va fer broma.

«¿Com ha anat el vostre cap de setmana? No tinc un munt de merda a dir sobre el que va passar, així que si heu vingut a escoltar això, per avui tinc un monòleg complet que vaig escriure abans del cap de setmana. Encara estic processant el que va passar. En algun moment parlaré d’aquella merda. I serà seriós i divertit», va dir.

Un espectador va cridar «¡a la merda Will Smith!», però Rock va ignorar el comentari i va començar l’espectacle. «Explicaré alguns acudits. És agradable ser aquí», va afirmar. Segons ‘Variety’, a les portes del Wilbur Theatre de Boston es van reunir nombrosos periodistes i diversos líders religiosos de la zona que van aprofitar per enviar un missatge contra la violència.

‘Variety’ també revela que, arran de l’incident als Oscars, el preu de les entrades per a la gira còmica de Rock s’ha disparat. «Els tiquets es van esgotar ràpidament a Ticketmaster i es van revendre a StubHub i altres llocs web de revenda per quantitats astronòmicament altes. Els preus originals van començar en 49,50 dòlars, però després de l’aldarull les entrades marcaven preus d’entre 800 i 8.000 dòlars», assenyala la publicació.

Notícies relacionades

Rock no s’havia pronunciat fins al moment, a diferència de Will Smith. L’artista va demanar perdó públicament al seu company a través d’Instagram. «M’agradaria disculpar-me públicament amb tu, Chris. Vaig estar fora de lloc i em vaig equivocar. Estic avergonyit i les meves accions no van ser un reflex de l’home que vull ser. No hi ha lloc per a la violència en un món d’amor i bondat». També vull demanar perdó a l’Acadèmia, als productors de la gala, als assistents i a tothom que ens va veure arreu del món», va apuntar.

Per la seva part, l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood ha anunciat una investigació oficial entorn del succés i ha promès que prendrà «mesures disciplinàries» en el termini de 15 dies i que podrien implicar «suspensió, expulsió o qualsevol altra sanció permesa en els estatuts».