Cinquè aniversari de la seva mort

Bernardo Cortés tindrà una placa a la Barceloneta

L’Ajuntament de Barcelona accepta la proposta d’ERC per homenatjar l’artista

bernardo

bernardo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bernardo Cortés, l’emblemàtic artista conegut com «El Poeta de la Barceloneta», tindrà una placa en el seu honor. L’Ajuntament de Barcelona ha accedit així a la proposta d’Esquerra Republicana en la Comissió de Drets Socials d’homenatjar l’obra de Cortés en el cinquè aniversari de la seva mort.

El suggeriment del grup municipal d’ERC és que el futur rètol es col·loqui al carrer Pescadors, on va viure el polifacètic cantautor durant gran part de la seva vida. En aquest sentit, Jordi Rabassa, regidor de Ciutat Vella i de Memòria Democràtica, ha assegurat que el govern local està «compromès amb la memòria de Bernardo».

Cinc anys de la seva mort

Notícies relacionades

Aquest 2022 es compleixen cinc anys de la defunció de Cortés. Rabassa ha recordat que l’Ajuntament de Barcelona va organitzar el 2017 un discret homenatge a l’artista, dedicat principalment a familiars i amics.

Per a les futures celebracions en el seu honor, el regidor ha indicat que es contactarà abans amb els seus éssers estimats i que se seguirà «la línia de discreció» que s’ha portat fins ara.

Temes:

Barceloneta