Festival de Jazz de Barcelona

HalliGalli obre un cicle de concerts gratuïts al Palau Robert aquest diumenge

  • Andrea Motis, Joan Chamorro i Jon Cottle s’afegiran al quartet que ha hagut de substituir la violoncel·lista Marta Roma a causa de la covid

  • Les dues-centes places disponibles es cobriran per ordre d’arribada tant en aquest concert com en la resta d’actuacions previstes aquest gener

HalliGalli obre un cicle de concerts gratuïts al Palau Robert aquest diumenge
1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Per segona vegada, el Palau Robert acull un cicle de concerts gratuïts en el marc de l’emblemàtic Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. Sota la denominació DO Jazz Cat, al llarg dels quatre pròxims diumenges –dies 9, 16, 23 i 30 de gener, a les 12 del migdia–, el Jardí del Palau Robert es convertirà en un escenari per on desfilaran potents grups i solistes del jazz arrelats a Catalunya. Els concerts es realitzaran respectant les normes de distància, ús de mascareta i altres indicacions que en tot moment disposin les autoritats sanitàries. Hi ha 200 places disponibles i s’atorgaran per ordre d’arribada.

Aquest diumenge al migdia es farà el primer concert (entrada pel carrer Còrcega) anirà a càrrec del grup HalliGalli, exploradors de nous camins del swing i els ritmes de la tradició afroamericana. La formació ha anunciat canvis importants a causa del positiu en covid de la violoncel·lista Marta Roma, que serà substituïda per Jon Cottle, que l’any passat va tocar al cicle del Palau Robert com a membre dels Aupa Strings. Els HalliGalli, quartet en què tots els integrants dominen diversos instruments, han pensat que amb un sol músic no en tenen prou per substituir Roma, de manera que han convidat dos extraordinaris músics més al concert, ben afins tant a ells com al festival: Andrea Motis (trompeta i veu) i Joan Chamorro (contrabaix).

Notícies relacionades

Tots dos s’uniran a la resta del conjunt: Christoph Mallinger, violí de cinc cordes, mandolina, percussió i veu; Èlia Bastida, violí, veu i percussió i Pablo López, guitarra, teclats i veu.

Les pròximes setmanes actuaran al mateix escenari a l’aire lliure Alba Armengou Quartet, (dia 16), Gemma Abrié – Josep Traver (dia 23), i Bratia (dia 30).