Cultura en pandèmia

Cancel·len funcions de ‘Cantando bajo la lluvia’ per covid

  • Les funcions al Tívoli queden suspeses fins al dia 7 després de detectar-se contagis a l’equip artístic. ‘El Petit Príncep’ també han suspès l’espectacle fins al dia 8. Les entrades es podran canviar de dia o bé sol·licitar la devolució dels diners

Cancel·len funcions de ‘Cantando bajo la lluvia’ per covid

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les funcions previstes per a aquest dimarts i per al dia 6 de gener del musical ‘Cantando bajo la lluvia’, al Teatre Tívoli de Barcelona, s’han cancel·lat per «raons de covid», segons han informat avui Efe fonts de la companyia.

La representació d’ahir també es va haver de suspendre, però el dia 7 es podrà tornar a veure aquest espectacle, una història d’amor que transcorre en els anys vint del segle passat, quan el cinema sonor irromp a Hollywood, amb coreografies i cançons convertides en himne per a diferents generacions com l’enganxosa ‘Singin’in the rain’.

Tots aquells que tinguin entrades per a les sessions afectades podran triar una nova funció i en cas que no puguin altres dies se’ls retornarà l’import íntegre.

Igual que en altres teatres i sales de concerts, en els últims dies s’han detectat casos de coronavirus entre els intèrprets i s’han hagut de suspendre funcions. En el cas de ‘Cantando bajo la lluvia’, la companyia ressalta que compta amb diferents elencs i s’han pogut substituir actors o ballarins quan així s’ha requerit, suspenent-se únicament tres funcions de les programades.

Notícies relacionades

Apte per a tots els públics, el musical és l’estrena absoluta més important de la temporada barcelonina, segons els seus artífexs, Nostromo Live, produït totalment a la ciutat, amb un pressupost d’uns 2,5 milions d’euros, amb direcció d’Àngel Llàcer, direcció musical de Manu Guix, coreografia de Miryam Benedited i Iván Labanda encapçalant un extens elenc.

També ‘El Petit Príncep’

D’altra banda, a causa d’un positiu a l’equip d’‘El Petit Príncep’ s’han suspès al teatre Barts les funcions de l’obra fins al dia 8 de gener inclòs. La companyia ho lamenta i avança, a través de les xarxes socials, que el públic afectat rebrà l’import de les entrades adquirides.