‘Booktown’

Calonge presenta set llibreries per dinamitzar el centre històric

La població empordanesa inaugurarà el 10 de desembre botigues especialitzades en còmics, viatges i ocultisme, entre d’altres

Calonge presenta set llibreries per dinamitzar el centre històric

ACN

1
Es llegeix en minuts

El 10 de desembre s’inauguraran a Calonge (Baix Empordà) set llibreries fruit de la iniciativa ‘Calonge, poble de llibres’. L’interès de l’Ajuntament per convertir el lloc en el primer ‘booktown’ de Catalunya va rebre 70 propostes. Presentades dissabte, les set elegides van des del còmic al món de l’ocultisme. Totes elles han comptat amb incentius fiscals i ajudes directes per tirar endavant una iniciativa llançada per revitalitzar el centre històric del poble i fomentar el turisme cultural de qualitat.

Calonge Comics, un projecte de Sergi Martínez que compta amb el recolzament i assessorament de Norma Editorial oferirà còmics, novel·la gràfica i manga. Rals Llibres, impulsada per Meritxell Ral, llibretera barcelonina, vol ser un lloc de trobada intergeneracional, amb llibres de fons, narrativa, àlbums il·lustrats i obres d’assaig. Els més petits i els joves tindran una variada oferta a Llibooks, de la llibretera de Sant Feliu de Guíxols Eva Salmoral. Libelista Calonge, impulsada per l’escriptora iberoamericana Belén Vieyra, tindrà obres en català, castellà, anglès, francès i alemany, i La Viatgeria, de Cristina Vilà i Xavier Bastús, estarà especialitzada en viatges. L’ocultisme i l’espiritualitat tindran espai propi a la llibreria Cocollona, del francès Thomas Dufrene, i la Llibreria Orient, de Xavier Serra, oferirà tota mena de llibres sobre Orient. 

Temes:

Llibres