Conflicte al carrer

Tensió en l’acte ‘Altres polítiques’ celebrat a València

Una manifestació de transportistes ha sorprès Yolanda Díaz, Mónica Oltra, Ada Colau, Mónica García i Fátima Hamed al Teatre Olympia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una manifestació de transportistes ha provocat moments de tensió en l’acte ‘Altres polítiques’ fet a València, que aquest dissabte reuneix la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la portaveu de Més Madrid a l’Assemblea de Madrid, Mónica García i la diputada de Ceuta Fátima Hamed. Els manifestants han llançat ous i crits de protesta coincidint amb l’arribada de les participants a l’acte del Teatre Olympia.

El diari Levante ha publicat un vídeo del que ha passat, que reproduïm. Segons informen, hi ha hagut un intent de càrrega policial a l’esclatar la tensió quan els transportistes s’han acostat al lloc on es feia la trobada organitzada per iniciativa de Poble Valencià de cara als preparatius que aquest partit (soci de Compromís) està organitzant pel seu congrés, el 15 de gener.