‘Quiz Game’

El Torneig de les Cases de Hogwarts fet realitat per l’aniversari de Harry Potter

Un concurs que forma part de la gran celebració pel 20è aniversari de la saga de Harry Potter

El Torneig de les Cases de Hogwarts fet realitat per l’aniversari de Harry Potter
2
Es llegeix en minuts

El nou concurs, portat per Helen Mirren, presentarà el seu primer episodi el pròxim 28 de novembre amb l’aparició de convidats especials i premis ‘màgics’ per als que responguin correctament les preguntes relacionades amb les seves cases de Hogwarts, mentre competeixen contra les altres.

El programa ‘Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses’ es podrà veure a TBS i Cartoon Network.

Estrelles convidades

Revelat en el tràiler d’avui, el ‘quiz show’ comptarà amb convidats especials, incloent alguns actors de Harry Potter com Tom Felton (Draco Malfoy), Simon Fisher-Becker (el fra gras), Shirley Henderson (Gemma Gemec) i Luke Youngblood (Lee Jordan). A més, també comptarà amb ‘cameos’ de l’actor Pete Davidson (l’estrella del programa ‘Saturday Night Live’) i el còmic Jay Leno –¡tots dos declarats fans de la saga de ‘Harry Potter’!

El xou

La competició serà d’estil eliminatori, on els fans competiran per la seva casa de Hogwarts en equips de tres persones. Les cases jugaran cara a cara en tres episodis especials (en el primer es veurà Gryffindor competir contra Hufflepuff) amb l’equip vencedor guanyant posició per arribar a la gran final. A part de la glòria per a la casa guanyadora de Hogwarts, els participants rebran diferents premis com per exemple un val de 1.000 dòlars per gastar a la botiga de Harry Potter de Nova York, entrades per a la producció de ‘Broadway’: ‘Harry Potter i el llegat maleït’, escenes encara no publicades de ‘Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore’, i molts més.

I això no és tot perquè, per a tots els fans que se sentin gelosos de no poder participar, tindran l’oportunitat d’unir-se al pròxim concurs Wizarding World Quiz Champion’ (Campionat Mundial del Món Màgic) des de casa a la pàgina WizardingWorld.com. A més, també estaran disponibles tres concursos ‘online’ especials durant Nadal, cada vegada amb preguntes i temes més difícils, ¡amb els quals podràs jugar i guanyar punts per a la teva casa de Hogwarts! De moment no hi ha més detalls, però tots els que vulguin participar haurien d’assegurar-se ja de saber quina és la seva casa amb la Cerimònia de Selecció oficial de la pàgina web.

La màgia de Harry Potter

Notícies relacionades

«Sabia que algun dia tindria un paper dins del món de Harry Potter, i estic molt agraïda de formar part de la celebració del 20è aniversari», explica Mirren. «Les pel·lícules van inspirar molt encant i sorpresa per a molts de nosaltres, i serà un plaer revifar aquesta màgia per als innombrables fanàtics que continuen delectant-se en aquest fascinant món».

El concurs està pensat per ser una experiència inoblidable per a tots els fans del món màgic de Harry Potter, i apareix dues dècades després de la projecció de la primera pel·lícula de la saga, Harry Potter i la pedra filosofal. Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses’ és una de les moltes celebracions entorn de l’excepcional 20è aniversari.