Teatre i pandèmia

Suspeses les funcions de ‘La mala dicció’ per Covid

El Lliure de Gràcia es queda sense funcions aquesta setmana a l’haver d’aplicar el protocol de seguretat

Suspeses les funcions de ‘La mala dicció’ per Covid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Lliure ha suspès les funcions de l’espectacle ‘La mala dicció’, des d’avui dimecres 10 de novembre i fins a l’última funció, el pròxim diumenge dia 14. L’aplicació estricta dels protocols interns del teatre per a la prevenció en la transmissió de la Covid-19 han obligat a suspendre totes les funcions aquesta setmana d’aquesta curiosa obra de Jordi Oriol, amb direcció de Xavier Albertí, inspirada en ‘Macbeth’. Amb aquesta obra, l’actor i autor Jordi Oriol acomiada la seva trilogia shakespeariana, després de la relectura de ‘Hamlet’ i ‘La tempesta’.

Notícies relacionades

L’import de les entrades serà tornarà als espectadors. A la taquilla es tramitaran totes aquelles comprades a taquilla, Tiquet Rambla i per telèfon. Les vendes per internet s’abonaran directament a la targeta.

No és la primera vegada que el Lliure es veu obligat a aplicar les mesures del protocol Covid. L’any passat les últimes funcions de ‘Les tres germanes’ al Lliure de Montjuïc també es van suspendre al donar positiu un membre de l’equip.