Contingut a ‘NFTs secrets’

Quentin Tarantino subhastarà set escenes inèdites de ‘Pulp Fiction’

  • La tecnologia utilitzada mantindrà les imatges amagades al públic alhora que la identitat dels que comprin el nou material

zentauroepp42245354 onbarcelona pelicula pulp fiction180301115141

zentauroepp42245354 onbarcelona pelicula pulp fiction180301115141

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El famós cineasta Quentin Tarantino va ser un dels guionistes més valorats dels anys 90. De la mateixa forma, el seu guió de ‘Pulp Fiction’ és també un dels més llegits de la història, sobretot per joves escriptors a la recerca d’inspiració. Ara, gràcies a Tarantino, alguns fans tindran la sort de poder aconseguir continguts exclusius de la pel·lícula.

El guionista es converteix en l’última celebritat a entrar en el nou mercat de l’art NFT (béns no intercanviables) i ho ha fet amb una subhasta de set escenes inèdites rodades per a la seva pel·lícula ‘Pulp Fiction’, de 1994. Els materials cinematogràfics s’ofereixen en Open Sea, el mercat mundial més gran d’aquestes transaccions.

El contingut es vendrà com a ‘NFTs secrets’, «construïts a la xarxa secreta, utilitzant un nou tipus de tecnologia que pot mantenir les imatges amagades al públic», ha explicat SCRT Labs, l’empresa que ha desenvolupat la tecnologia. I a més no només protegeixen el contingut, sinó també la identitat dels que comprin les escenes. «Secret Network [l’empresa que opera a la xarxa secreta] i les Secret NTFs proporcionen tot un nou món de connexió amb els aficionats i els artistes, i estic emocionat de formar-ne part», ha assenyalat Tarantino.

L’oferta del cineasta inclou diversos guions originals manuscrits de la pel·lícula protagonitzada per Uma Thurman i John Travolta, així com comentaris exclusius en àudio del mateix Tarantino que «revelen secrets sobre la pel·lícula i el seu creador», segons ha informat Secret Network. «Estic molt entusiasmat al presentar als amants de ‘Pulp Fiction’ aquestes escenes exclusives», ha revelat el guionista en un comunicat, en què ha afegit: «El contingut secret és únic, mai s’ha vist o sentit abans».

Per verificar-ne la propietat i l’autenticitat, les fitxes no fungibles es codificaran amb la firma de Tarantino, cosa que permet que les versions originals de contingut popular a internet es venguin com a peces d’art.

Notícies relacionades

‘Pulp Fiction’ ha arribat a ser una de les pel·lícules més populars de Tarantino, ja que amb un pressupost de producció d’aproximadament 8,6 milions d’euros va tenir uns guanys de prop de 185 milions. A més, l’obra cinematogràfica va guanyar un Oscar al millor guió original el 1994.

Després de l’anunci del cineasta sobre la subhasta, la cotització de SCRT (fitxa de Secret Network), ha pujat fins a un 14%, situant-se en un valor sense precedents de 8,6 euros, i el volum diari de transaccions de la cripto moneda ha augmentat un 95% en 24 hores. Es pot considerar que els secrets que s’amaguen entre les set escenes inèdites seran gairebé tan cobejats com el maletí de Marsellus Wallace.