EXITOSA SAGA

Tarantino vol rodar ‘Kill Bill 3’ amb la filla d’Uma Thurman

  • El cineasta sospesa ajornar la seva retirada per reunir Maya Hawke amb la seva mare, la cotitzada actriu

Tarantino vol rodar ‘Kill Bill 3’ amb la filla d’Uma Thurman
2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Quentin Tarantino ha anunciat per activa i passiva que es retiraria després de fer 10 pel·lícules i actualment està en la número nou, per la qual cosa qualsevol que sigui el seu pròxim projecte probablement serà l’últim com a director. «Vull dir, les últimes pel·lícules de la majoria dels directors són fotudament pèssimes», va dir recentment a ‘Pure Cinema Podcast’ i va reflexionar: «Potser no hauria de fer cap altra pel·lícula perquè podria ser molt feliç si deixés caure el micròfon».

I és que al llarg d’aquests anys, el director d’‘Erase una vez... en Hollywood’ ha donat pràcticament per tancada qualsevol possibilitat de recuperar el personatge de Beatrix Kiddo, la Nòvia, a la qual va interpretar Uma Thurman. No obstant, el cineasta i actor, de 58 anys, sembla que ha canviat d’opinió i ja està pensant en el guió de la nova història i en els seus protagonistes.

En el podcast del còmic Joe Rogan va ser on Tarantino va parlar de la possibilitat de rodar ‘Kill Bill 3’ revelant la identitat d’un nou fitxatge: «La idea de poder comptar amb Uma i la seva filla Maya Hawke, donant vida a mare i filla a la pel·lícula, és molt emocionant», va afirmar i va afegir: «Només Kill Bill 3 em faria posposar la jubilació, és l’única epopeia que puc imaginar, on hauria de superar tot el que he fet fins ara», va dir, il·lusionant així l’exèrcit de fans de les aventures de l’assassina professional interpretada per Thurman.

«Només tornar a reviure els personatges 20 anys després, res més que imaginar La Nòvia (el personatge interpretat per Thurman) tornant a l’acció després de 20 anys de pau, i comptar amb la seva filla B.B, és una motivació extra», va afirmar.

Sobre la possible trama, Tarantino va recordar alguns detalls que van quedar pendents a les dues primeres cintes: «Elle Driver segueix allà fora, a Sophie Fatale li van tallar un braç, però segueix allà fora. Tots tenen els diners del Bill. De fet, Gogo tenia una germana bessona, Shiaki, així que la seva germana bessona podria aparèixer», va explicar.

Maya Hawke, que acaba de complir 23 anys, ha treballat com a model i es va convertir en actriu revelació en la tercera temporada de ‘Stranger Things’ en el paper de Robin, que tornarà a interpretar en la pròxima temporada 4. La plataforma ja ha anunciat que el seu germà, Levon Hawke, de 19 anys, amb una gran semblança al seu pare, també serà a la següent temporada de ‘Stranger Things’.

Notícies relacionades

La jove va debutar en una nova adaptació del clàssic ‘Mujercitas’ per a la cadena BBC. Tres capítols en els quals va encarnar l’apassionada Josephine March, la germana més contestatària de la novel·la de Louisa May Alcott, i també va intervenir recentment en la minisèrie emesa per Movistar+ ‘El pájaro carpintero’, donant vida a la filla del protagonista, interpretat pel seu pare Ethan Hawke i protagonitzarà la pròxima pel·lícula de terror de Netflix ‘Fear Street Part One: 1994