Després del ‘sold out’

Surten a la venda aquest dimarts noves entrades del Manga Barcelona

L’organització del saló obre taquilles virtuals amb un romanent de tiquets generat pel col·lapse que hi va haver el dilluns 18, en què es van esgotar en poques hores

El saló del còmic i la cultura japoneses va presentar aquest dilluns la seva programació i totes les mesures de seguretat que se seguiran contra la Covid

Surten a la venda aquest dimarts noves entrades del Manga Barcelona

SERGI CONESA

3
Es llegeix en minuts
Anna Abella
Anna Abella

Periodista cultural

Especialista en art i llibres, en particular en novel·la negra, còmic i memòria històrica

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Molts aficionats s’havien quedat fa una setmana sense entrades per al Manga Barcelona, que comença el divendres 29 d’octubre, a l’esgotar-se en unes quantes hores. Però encara hi ha esperança: com ahir avançava l’organització del festival, s’havia generat un romanent després d’haver-se solucionat les incidències del col·lapse que es va produir dilluns 18 a la web per l’allau de sol·licituds, i es posarien a la venda aquest dimarts o dimecres. Doncs bé, des de les xarxes socials el saló ja avisa que la cita per poder adquirir entrades sobrants és aquest mateix dimarts a partir de les 16 hores.

Hi haurà disponibilitat per als quatre dies que dura el Manga Barcelona, d’aquest divendres al dilluns 1 de novembre, però ja no hi haurà abonaments. Sí que hi ha encara entrades per a la pel·lícula ‘Belle’, de Mamoru Hosoda, que s’ofereix dins de la programació, a l’Auditori de Fira Montjuïc. L’organització de Ficomic recomana entrar directament a la compra des de l’enllaç del portal de venda d’entrades en comptes de per la web del saló.

La febre

El Manga Barcelona 2021 havia posat a la venda les entrades el dilluns 18 d’octubre a les 16.00 hores des de la seva web (de 12 h a 16 h podien comprar els membres de Comunitat Manga Barcelona) i a la 1 de la matinada de dimarts ja s’havien esgotat per als quatre dies, una cosa inèdita, segons van confirmar a aquest diari fonts de Ficomic, que organitza el saló.

No obstant, aquest dilluns 25, en la presentació de la nova edició del saló del còmic i la cultura japonesa, es va obrir una petita finestra d’esperança per als fans que es van quedar sense butlletes, ja que durant l’obertura de taquilla virtual hi va haver moments en què fins a 15.000 usuaris intentaven comprar entrades alhora, explicava Ficomic, l’entitat organitzadora de la cita. I bastants d’aquests usuaris ho feien des de diversos dispositius de manera simultània, alguns fins i tot de cinc. Tot això no només va generar el ja conegut i lògic col·lapse, sinó també que un nombre indeterminat de persones adquirís entrades per duplicat, triplicat...

Després de solucionar les incidències originades per l’allau de compres s’ha generat un romanent de noves entrades que és el que es posarà a la venda aquest dimarts.

Els preus

Per a aquest nou Manga Barcelona les entrades per a un dia valen 12 euros. Amb Carnet Jove i FANOC (associació de famílies nombroses) hi ha descompte (10 euros) i els menors de tres anys tenen entrada gratis (per a nascuts a partir del 2 de novembre del 2018; l’entrada per al menor s’haurà de demanar a la zona d’accés).

Notícies relacionades

Com en anteriors edicions, l’entrada al Manga Barcelona serà d’un sol accés, és a dir, que una vegada hagi sortit del recinte del saló no s’hi podrà tornar a entrar (tret que s’expliqui amb acreditació especial: expositors, premsa, participants de concursos, activitats...). Així, cada dia que duri el saló, a mesura que hi hagi visitants que puguin anar abandonant el recinte, el sistema, sempre ‘online’, generarà noves entrades segons hi hagi vacants en l’aforament.

Els horaris del Manga Barcelona seran tots els dies de 9 del matí a 8 de la tarda.