Del 29 d’octubre a l’1 de novembre

¿Quan i on se celebra el Manga Barcelona?

¿Quan i on se celebra el Manga Barcelona?

CARLOS MONTAÑÉS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Manga Barcelona reobrirà les portes aquest divendres 29 d’octubre a les 9.00 hores. Fins al dilluns 1 de novembre a les 20.00 hores, hi haurà tota mena de conferències, exposicions, concerts, tallers, ‘showcookings’, etcètera. Després de l’edició digital del 2020, el popular esdeveniment de còmic i cultura japonesa torna al recinte Fira de Barcelona a Montjuïc.

Notícies relacionades

Des de l’organització van descartar portar a terme la 27a edició en línia. «La vida ha de continuar i hem de normalitzar la situació tot i que sigui amb totes les mesures de seguretat possibles», van explicar. Per això, Ficomic han dissenyat un protocol especial perquè el Manga Barcelona sigui segur. L’ús de mascareta i la distància física són obligatoris dins dels pavellons, hi haurà punts d’higienització per tot el recinte i la desinfecció i la ventilació seran reforçades.

Tot i que serà un saló diferent del que els fans estan acostumats, la gent no vol perdre’s l’esdeveniment. Quan falten quatre dies, molts fans s’havien quedat sense entrades, que es van esgotar el primer dia en què es van posar a la venda, tot i que aquest dimarts hi haurà una nova possibilitat de comprar un número sobrant, que es podran adquirir en línia. El programa, ja disponible, compta amb una diversitat d’opcions.