El nou tràiler d’‘Eternals’ destapa el que no es va veure a ‘Vengadores Endgame’

  • Tot i que el ‘teaser’ de la sèrie no diu quina és la nova amenaça que afronta la Terra, deixa intuir que el que ha de venir serà més gran que Thanos

  • Després de diversos ajornaments, la pel·lícula té el 5 de novembre del 2021 com a data d’estrena

El nou tràiler d’‘Eternals’ destapa el que no es va veure a ‘Vengadores Endgame’
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

‘Eternals’, la pròxima pel·lícula de Marvelha publicat un nou avançament en què ha mostrat quina serà la seva connexió amb l’última cinta protagonitzada pels Venjadors.

L’espot publicitari mostra Ajak (Salma Hayek) explicant els esdeveniments d’‘Endgame’ mentre es veuen diverses imatges del film amb un filtre desaturat i una mena de sorra negra envoltant els personatges. Tot i que no diu quina és la nova amenaça que afronta la Terra, el personatge deixa intuir que el que ha de venir serà més gran que Thanos i que això farà ineludible la seva intervenció.

En el mateix avançament, Ikaris (Richard Madden) diu la frase: «Eterns, reuniu-vos». D’aquesta manera el personatge d’‘Eternals’ sembla estar fent una mena de picada d’ullet als que van defensar el planeta l’últim cop.

L’argument oficial de la cinta assenyala que els Desviants (Deviants), els antagonistes principals del film, van ser despertats de la seva letargia amb l’espetec de Hulk, que va fer tornar els desapareguts per Thanos. Això explica el motiu pel qual Ajak fa referència a l’equip liderat pel Capità Amèrica en l’avançament.

Notícies relacionades

Malgrat que el tràiler mostra imatges d’‘Endgame’, és més que probable que això no formi part del metratge final de la cinta, tenint en compte que alguns avançaments de ‘Shang-Chi y la Leyenda de los Diez Anillos’ també van mostrar plans d’Iron Man i el Capità Amèrica que no eren a la cinta.

Dirigida per Chloé Zhao

‘Eternals’ està dirigida per Chloé Zhao i protagonitzada, a banda de Madden i Hayek, per Gemma Chan com Sersi, amant de la humanitat, Kumail Nanjiani com Kingo, la potència còsmica, Lauren Ridloff com el superràpid Makkari, Barry Keoghan com el distant i solitari Druig, Brian Tyree Henry com l’inventor Phastos, Lia McHugh com l’eternament jove Sprite, Don Lee com el poderós Gilgamesh i Angelina Jolie com la ferotge guerrera Thena. Completa el repartiment Kit Harington, que interpreta Dane Whitman, heroi marvelita també conegut com a Black Knight (el Cavaller Negre).

Temes:

Marvel