Paròdia

Aquest és l’avenç d’‘Ateo’, el nou vídeo de C. Tangana i Nathy Peluso

Aquest és l’avenç d’‘Ateo’, el nou vídeo de C. Tangana i Nathy Peluso

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

C. Tangana i Nathy Peluso publicaran aquest divendres ‘Ateo’ juntament amb un vídeo en el qual se’l pot veure estirant dels cabells la cantant argentina, una imatge que li pot suscitar noves crítiques per masclisme que ha mirat de parodiar amb un vídeo en què participen Elisabeth Duval i Josep Pedrerol, entre d’altres.

En el vídeo que va publicar aquest dimarts a les seves xarxes socials el madrileny, amb unes emoticones que semblen expressar por, es pot veure una tertúlia en un programa imaginari anomenat «Que hablen» en el qual participen, a més dels citats, Cayetana Guillén Cuervo i Miranda Makaroff, que precisament era present a la polèmica foto de Tangana en un iot envoltat de dones en biquini aquest estiu.

En aquesta tertúlia sobre «les imatges polèmiques de C. Tangana estirant dels cabells Nathy Peluso», a la qual assisteixen espectadors amb ulleres 3D menjant crispetes, Pedrerol titlla el vídeo de «provocació», Duval mira de donar un context social a les crítiques, mentre es pot veure de fons una altra imatge del vídeo en el qual Peluso sosté el cap tallat de Tangana.

Notícies relacionades

S’intercalen imatges de youtubers que llancen opinions com que «aquest tipus de coses les fa Pucho (C.Tangana) per compensar que la té petita» o que «esteu comentant la merda dels cabells i aquesta senyora està en ‘chichi’».

Per finalitzar, apareix la presa en la qual Tangana estira els cabells a Peluso per obligar-la a inclinar cap enrere el cap, amb rètols dels seus noms, de la cançó i de la data de llançament, el 8 d’octubre.