Episodi dramàtic

Alanis Morissette revela que la van violar diversos homes quan tenia 15 anys

L’estrella de la música narra els successos en un documental sobre la seva vida i la seva carrera, ‘Jagged’

Alanis Morissette revela que la van violar diversos homes quan tenia 15 anys

REUTERS / CLAUDIO PAPI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant i compositora canadenca Alanis Morissette afirma al documental ‘Jagged’, presentat aquest dilluns al Festival Internacional de Cine de Toronto, que va ser violada per diversos homes quan tenia 15 anys, segons va avançar ‘The Washingtont Post’.

«Em va costar anys de teràpia admetre que hi havia hagut algun tipus de victimització per la meva part. Sempre deia que era consentit, i després em recordaven que només tenia 15 anys. No pots consentir res amb aquesta edat. Ara penso que tots són uns pedòfils, que va ser una violació de menors», sentencia l’estrella musical a la producció d’HBO.

«La nostra cultura no escolta»

Notícies relacionades

Morisette, que no ofereix detalls sobre els abusadors, assegura que se sent malament perquè hi ha gent que no es creuen aquest tipus de testimonis. «Les dones no esperen; la nostra cultura no escolta. Ho vaig explicar a algunes persones i en van fer cas omís», diu.

Morisette ja havia parlat anteriorment d’un altre problema, com la seva lluita contra l’anorèxia i la bulímia, però és ara quan ha decidit narrar un dels episodis més horribles de la seva vida. El documental ‘Jagged’ s’emetrà a la plataforma HBO a la tardor.

Temes:

Violacions