Estrena el 12 de novembre

Així és el tràiler de ‘Cry Macho’, el nou film de Clint Eastwood

  • La pel·lícula arribarà el 12 de novembre als cines espanyols

  • Eastwood ha comptat amb els guionistes Nick Schenk, que també va escriure ‘Gran Torino’ i ‘Mula’, i Richard Nash

Clint Eastwood: el cineasta inesgotable

Clint Eastwood: el cineasta inesgotable

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Warner Bros ha llançat el nou tràiler de ‘Cry Macho’, la nova pel·lícula de Clint Eastwood. Es tracta d’un western en què l’actor, als 91 anys, dona vida a Mike Milo, una antiga estrella del rodeo i criador de cavalls que, el 1979, va acceptar la feina d’un excap per portar el seu fill a casa des de Mèxic. Tots dos s’embarquen en una travessia de tornada a casa plena de desafiaments i aventures, en què el protagonista farà un repàs de la seva època daurada com a genet, reflexionarà sobre el seu passat i forjarà connexions inesperades.

El Mike donarà una lliçó de vida al jove perquè no caigui en els errors que ell va cometre en el passat: «Això de ser mascle està sobrevalorat. Intenten ser mascles per demostrar que tenen coratge. Al final només tenen això. És com tot a la vida. Creus que tnes totes les respostes i al fer-te vell t’adones que no en tenies cap», li diu en un moment de la pel·lícula.

Notícies relacionades

La pel·lícula compta amb els guionistes Nick Schenk –que també va escriure ‘Gran Torino’ i ‘Mula’ i Richard Nash. Entre el repartiment que ha acompanyat Eastwood hi ha els actors Dwight Yoakam, Horacio García Rojas i Paul Lincoln Alayo i les actrius Natalia Traven, Fernanda Urrejola, Ana Rey i Alexandra Ruddy.

La pel·lícula arribarà a Espanya el 12 de novembre. Als Estats Units s’estrenarà el 17 de setembre tant a les sales de cine com en ‘streaming’ a través d’HBO Max.