Festival de la Guitarra

Loquillo suspèn un concert a Còrdova després de cantar dues cançons

  • El cantant es veu obligat a plegar al patir una afonia poc després de començar l’actuació

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El que estava cridat a ser un dels concerts més atractius d’aquesta edició del Festival de la Guitarra, a Còrdova, va durar només dos temes, ja que, al tercer, Loquillo va haver de deixat l’escenari per una afonia, segons ha informat la cadena SER. La vigília havia actuat sense problema a Sancti Petri (Chiclana de la Frontera, Cadis) per presentar el seu últim àlbum, ‘El último clásico’.

Els amants del rock que van anar al teatre de l’Axerquía per disfrutar de l’actuació de Los Zigarros i Loquillo només van poder disfrutar de les cançons del grup valencià que va ser el teloner dels Rolling Stones a Barcelona, en la seva gira per Europa.

Notícies relacionades

Quan li va arribar el torn a Loquillo, quan començava el tercer tema, ‘Territorios libres’, va abandonar sobtadament l’escenari. Rere seu, ho va fer la resta de la banda. L’organització va comunicar que el concert es reprendria 10 minuts després, però passats 40, es va comunicar oficialment que el concert quedava suspès per prescripció mèdica.

L’Institut Municipal d’Arts Escèniques, organitzador de l’esdeveniment, ha informat que procedirà a la devolució del preu de les entrades pel mateix mètode que es van adquirir. Si la compra va ser ‘online’ la devolució es farà de forma automàtica i si es van comprar a la taquilla, la devolució es farà a partir del 19 de juliol amb cita prèvia en horari habitual del Gran Teatre.

Temes:

Loquillo