Actuació a Sant Pau

Duo Cassadó celebra el seu concert solidari a Bachcelona

  • La recaptació del recital es destinarà a la Fundació Ana Ribot, centrada en la cura de persones amb Alzheimer

Duo Cassadó celebra el seu concert solidari a Bachcelona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

El prestigiós conjunt de cambra Duo Cassadó, format per la pianista Marta Moll de Alba i el violoncel·lista Damián Martínez Marco, han celebrat aquest dimarts un concert solidari per als afectats d’Alzheimer, dins de la 9a edició del Festival Bachcelona, al recinte modernista de Sant Pau de la capital catalana.

Després d’actuar per tot el món amb gran èxit de públic i crítica, el Duo Cassadó han recalat a Barcelona per oferir un programa reflexiu entorn de la música de Johann Sebastian Bach, que inclou obres de gran profunditat de Zoltan Kodály i Arvo Pärt.

El recinte modernista de Sant Pau és una de les seus del Festival Bachcelona, que fins al 8 de juliol continua la difusió de la música del cèlebre compositor alemany i busca acostar la música barroca al públic general.

Recaptació benèfica

Notícies relacionades

El concert de Duo Cassadó forma part del Bachcelona Solidari, una iniciativa d’accions benèfiques dedicada a diferents projectes socials. En aquest cas, la recaptació anirà destinada a la Fundació Ana Ribot, centrada en la cura de persones amb Alzheimer. Amb totes les entrades venudes –l’aforament al 70%– s’havien recaptat ja al voltant de 2.400 euros.

Els dos intèrprets, Marta Moll de Alba i Damián Martínez Marco, van formar el duo després d’una fulgurant carrera. Ell va guanyar als 20 anys la plaça de primer violoncel de l’Orquestra de RTVE i del 2001 al 2005 es va encarregar del mateix a Catalunya, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). I ella, que va estudiar piano amb l’enyorada Alicia de Larrocha, entre d’altres, ha guanyat concursos de piano a Barcelona, Porto i Mannheim.