Mostra musical

The Strokes, Tyler The Creator, Nick Cave, Dua Lipa i Lorde, al cartell del Primavera Sound 2022

  • Més de 400 artistes actuaran al festival, que se celebrarà durant els caps de setmana del 2 i el 12 de juny amb programes diferents

The Strokes, Tyler The Creator, Nick Cave, Dua Lipa i Lorde, al cartell del Primavera Sound 2022
1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

El festival Primavera Sound ha fet públic aquest dimarts el cartell de la seva edició del 2022, després de les cancel·lacions pel coronavirus del 2020 i el 2021. «No és només el millor de la nostra història –diu la nota de l’organització–. També és el més gran, el més eclèctic, el més impactant, el més estel·lar». I és que es tracta, prossegueix el comunicat, d’«un festival urbà d’11 dies de durada», «en el qual s’implicarà a tota la ciutat amb sis dies al Parc del Fòrum més una festa a la platja de Sant Adrià de Besòs i quatre dies a les sales de Barcelona». Una celebració en gran del 20è aniversari del colós musical. 

De moment, 413 artistes oferiran més de 500 actuacions al llarg del festival. De moment, perquè encara s’afegiran més noms a la supercita.

Notícies relacionades

El primer cap de setmana, del 2 al 4 de juny del 2022, els caps de cartell (per dir alguna cosa) seran, The Strokes, Tyler, The Creator; Pavement, Tame Impala, Massive Attack, Gorillaz, The National, Jorja Smith, Beck i Nick Cave and the Bad Seeds.

El segon cap de setmana, del 9 a l’11 de juny, tindrà com a noms (més) estel·lars Dua Lipa, Lorde, Megan Thee Stallion, Yeah Yeah Yeahs i Interpol. I repetiran, així mateix, The Strokes, Tyler, The Creator, Tame Impala, Gorillaz, Massive Attack i Jorja Smith.