Mapa dels festivals de música d’aquest estiu a Catalunya

Amb artistes principalment del país per culpa de la pandèmia, les cites musicals miren d’aixecar el cap després d’un atziac 2020

Mapa dels festivals de música d’aquest estiu a Catalunya
1
Es llegeix en minuts

Els festivals de música miraran d’aixecar el cap aquest estiu després d’un atziac 2020 en què la pandèmia de coronavirus se’ls va carregar pràcticament tots. N’hi va haver algun que va resistir, sí, però d’aquella manera i en format XXS. Alguns ni tan sols han agafat prou pulmó com per intentar-ho aquesta temporada i es reserven per a la següent, però d’altres s’han llançat a la piscina i fins i tot ho provaran amb un format similar als temps d’abans de la Covid. Sigui com sigui, el panorama no té res a veure amb el de l’any passat: una variada oferta demostra que comença a veure’s la llum al final del túnel.

La ciutat de Barcelona tornarà a ser el principal centre neuràlgic del món musical.

Tot i que no faltaran els tradicionals esdeveniments que es disseminen per tota la geografia catalana.

Notícies relacionades

A falta d’estrelles estrangeres, alguns artistes locals s’inflaran a bolos durant els pròxims mesos i coincidiran més entre ells per tota la geografia catalana que dos veïns de replà, així que veure el cartell d’entrades esgotades per escoltar un grup no implica l’última oportunitat.

Love of Lesbian, Manel, Maria Arnal i Marcel Bagès, Sopa de Cabra... els seus fans tindran més d’una opció per poder tornar a seguir-los en directe.