GÈNERE EPICOFANTÀSTIC

Primeres imatges de ‘La casa del dragón’, preqüela de ‘Joc de trons’

Els actors Matt Smith, Emma D’Arcy i Rhys Ifans seran els protagonistes de la història de la casa Targaryan

1
Es llegeix en minuts

Els fans de ‘Joc de trons’ estan d’enhorabona. HBO ja ha llançat les primeres imatges oficials de la seva pròxima sèrie ‘La casa del dragón’ que s’estrenarà a HBO Max el 2022. Basada en ‘Fuego y Sangre’ de George R. R. Martin, la sèrie, que es desenvolupa 300 anys abans dels fets relatats a ‘Joc de Trons’, explica la història de la Casa Targaryen, l’última descendent de la qual és Daenerys Targaryen, mare de dracs.

Notícies relacionades

Aquesta nova sèrie segueix Rhaenyra Targaryen, primogènita del rei i una guerrera molt valerosa que s’enfronta a les suspicàcies dels seus companys d’armes, interpretada per l’actriu Emma D’Arcy, i Daemon Targaryen, germà petit del rei Viserys i hereu al tron, que serà encarnat, per Matt Smith, l’actor que va donar vida a Felip d’Edimburg a la seva etapa jove en la sèrie ‘The Crown’.

Altres personatges són Lord Corlys Velaryon, d’un llinatge tan antic com la Casa Targaryen i el marí més famós en la història de ponent (Steve Toussain) que presumeix de dirigir l’armada més gran del món sota el nom de guerra de ‘La serp de mar’. Otto Hightower (Rhys Ifans), Mà del Rei Targaryen, a qui serveix amb fidelitat, i que desconfia profundament de Daemon, el germà del monarca. La seva filla, Alicent (Olivia Cooke), la dona més bonica dels Set Regnes, es revelarà també com una hàbil política.