Llançaments

Marvel avança títols i dates d’estrena de les seves grans pel·lícules fins al 2023

Marvel avança títols i dates d’estrena de les seves grans pel·lícules fins al 2023
1
Es llegeix en minuts

Començant per ‘Viuda negra’ (‘Black Widow’) el juliol del 2021 i fins a ‘Guardianes de la Galaxia vol.3’ l’abril del 2023, Marvel Studios (Disney) ha avançat avui, en un vídeo promocional, imatges i dates d’estrena d’una desena de títols que té previst llançar els pròxims dos anys.

Després de successius ajornaments a causa de la pandèmia de Covid-19, Marvel reactiva el seu calendari amb l’esperada ‘Viuda negra’, de Scarlett Johansson, que s’estrenarà tant als cines com a la plataforma amb accés ‘premium’.

De la resta de títols encara no se’n tenen detalls sobre la modalitat d’estrena.

El següent serà ‘Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos’ al setembre; ‘Eternals’, amb Angelina Jolie i Salma Hayek, al novembre del 2021 i ‘Spiderman 3’, amb Tom Holland i Zendaya, al desembre.

Fins a l’abril del 2023

Notícies relacionades

El març del 2022 serà el torn de ‘Doctor Strange in the multiverse of madness’, segona entrega de la saga protagonitzada per Benedict Cumberbacth; al maig ‘Thor, love and thunder’, amb Taika Waititi dirigint Chris Hemsworth, i al juliol ‘Black Panther, Wakanda forever’, que segueix endavant malgrat la mort de Chadwick Boseman.

‘The Marvels (Capitana Marvel 2)’ arribarà el novembre del 2022; ‘Ant Man & The Wasp: Quantumania’, al febrer del 2023, i, finalment, la tercera entrega de ‘Guardianes de la Galaxia’ a l’abril del 2023.