Aforament més limitat

James Rhodes, Hombres G i Salvador Sobral actuaran al Festival de Pedralbes

  • La pandèmia obliga a adaptar l’espectacle i la promotora ConcertStudio torna 40.000 localitats que ja havia venut

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival Jardins Pedralbes ha anunciat aquest divendres que els artistes James Rhodes, Hombres G, Salvador Sobral, Andrea Motis, Viva Suecia, Miguel Poveda, Luka Sulic, La Bien Querida i Myles Sanko s’incorporen a la novena edició del certamen, marcada per les restriccions arran de la pandèmia.

Els últims noms que han entrat al cartell del festival se sumen a les actuacions que ja s’havien anunciat, entre les quals destaquen Love of Lesbian, Loquillo, Rosario, Manel, Raphael, Miguel Ríos, Aitana, Amaia, Alan Parsons, Niña Pastori, Woodkid, Zahara, Diego El Cigala o Nathy Peluso.

Segons ha explicat el director del festival, Martín Pérez, durant la presentació oficial del certamen, la pandèmia ha obligat a adaptar-lo i la promotora ConcertStudio ha tornat més de 40.000 localitats que ja s’havien venut.

Martín Pérez ha dit que la venda d’entrades per a aquesta edició va començar el 2019, quan el coronavirus «encara no havia impactat, i ha justificat la decisió assenyalant que el festival «no és qui per recol·locar la gent» en un aforament ara molt més limitat.

Sense contagis

L’aforament es limitarà segons les restriccions establertes per a teatres i altres espais tancats, per tenir «més seguretat», ha assenyalat Pérez, que ha apuntat que «l’any passat el festival va reunir 32.000 persones a l’aire lliure i no es va produir cap contagi».

El festival tornarà a la ciutat de Barcelona dins dels jardins del Palau Reial de Pedralbes entre l’1 de juny i el 23 juliol del 2021, en la seva segona edició limitada per la crisi del coronavirus.

Sara Baras inaugura l’1 de juny

La bailaora Sara Baras inaugurarà el festival l’1 de juny, i repetirà el seu espectacle l’endemà, mentre Love of Lesbian oferirà també un doble concert els dies 3 i 4 de juny.

El 2 de juny, durant la segona vetllada de Sara Baras, tindrà lloc la Nit Solidària festival, i es destinaran tots els fons recaptats al Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona, un nou centre d’oncologia pediàtrica que obrirà les seves portes a principis del 2022 gràcies a la col·laboració ciutadana.

Durant el mes de juny també actuaran Loquillo, Rosario, Manel, Raphael, Niña Pastori, James Rhodes, Woodkid, Viva Suecia, Zahara, Hombres G, Vanesa Martín, Alvaro Soler, Salvador Sobral i Miguel Poveda.

Al juliol serà el torn d’Aitana, Fangoria, Diego el Cigala, Rozalén, Mónica Naranjo, Carlos Rivera, Amaia, Luka Sulic, Alan Parsons, Nathy Peluso, Miguel Ríos, el musical «Jardins de Broadway», Andrea Motis, La Bien Querida i Myles Sanko.

Clausura el 23 de juliol

Notícies relacionades

Una gala de ballet a càrrec d’estrelles i solistes de l’òpera de París clausurarà el Festival Jardins Pedralbes el 23 de juliol.

Abans dels concerts principals, es programaran actuacions en dos escenaris situats a l’espai Village, l’Escenari SEAT Mó i l’escenari acústic; tot i que fins al mes de maig no es presentarà el cartell d’artistes que participaran en aquest espai.