Estrelles a Barcelona

Johnny Depp i Isabelle Huppert assistiran al BCN Film Fest

El certamen se celebrarà entre el 15 i el 23 d’abril a la capital catalana

1
Es llegeix en minuts

Els actors Johnny Depp i Isabelle Huppert figuren entre els convidats que assistiran presencialment a la pròxima edició del BCN Film Fest, que tindrà lloc a Barcelona entre el 15 i el 23 d’abril.

A més d’aquestes dues estrelles del cine internacional, el certamen ha anunciat aquest dimecres que també visitaran la mostra Fernando Trueba, Javier Cámara, Fernando Colomo, Clara Lago, Toni Acosta, Karra Elejalde, Kiyoshi Kurosawa, Carmen Chaplin, Marta Buchaca, Quim Àvila i David Selvas, entre altres. En la cinquena edició del Festival Internacional de Cine de Barcelona-Sant Jordi (BCN Film Fest), Johnny Depp i Andrew Levitas presentaran ’El fotógrafo de Minamata’; Isabelle Huppert i Jean-Paul Salomé ‘Mamá María’; Fernando Trueba i Javier Cámara ‘El olvido que seremos’; Steven Bernstein ‘Last Call’; Mariana Barassi i Clara Lago ‘Crónica de una tormenta’ i Fernando Colomo, Karra Elejalde, Toni Acosta i Quim Àvila ‘Poliamor para principiantes’.

Notícies relacionades

Els directors Kiyoshi Kurosawa (’La mujer del espía’), Massoud Bakhshi (’Yalda, la noche del perdón’) i Philippe Falardeau (’Sueños de una escritora en Nueva York’) hi participaran de manera telemàtica, així com el director Nicolas Winding Refn (’Demasiado viejo para morir joven’, ‘Drive’), que finalment no podran viatjar a Barcelona a causa de la pandèmia, però es mantindran les activitats previstes en format virtual.

La cinquena edició del BCN Film Fest, que aquest any concedeix el seu premi d’honor a la productora Isona Passola, es desenvoluparà als Cinemes Verdi, l’Institut Français, CaixaForum i Casa Seat. L’organització ha assegurat que complirà totes les mesures sanitàries i de seguretat i el màxim d’aforament previst que marqui la llei en el moment de la celebració del festival.