Després de 40 anys en antena

José Ramón de la Morena anuncia que deixarà la ràdio a final de temporada

  • El director d’‘El Transistor’ vol atendre «altres prioritats» després de la seva recent paternitat

José Ramón de la Morena anuncia que deixarà la ràdio a final de temporada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

José Ramón de la Morena, director i presentador d’‘El Transistor’ a Onda Cero, va anunciar en el seu programa d’aquest dijous que deixarà la ràdio a final de temporada després de quaranta anys en antena per emprendre nous projectes vitals, ja que ara té «altres prioritats» que atendre, va dir, amb referència a la seva recent paternitat.

El comunicador va explicar que ahir havia d’haver donat una resposta a l’emissora del grup Atresmedia, que li havia ofert renovar per dos anys al desembre, mes en què tenia preocupacions personals «més profundes i elevades». «Aquells problemes del desembre s’han resolt, he tingut un fill que ha vingut al món sa i no vull repetir errors passats que ara no tindrien cap justificació i que vaig cometre per les ganes, que jo convertia en una obligació contínua, de voler estar en l’elit, que és molt car i costa més del que val, perquè et treu coses que no pots recuperar», va afegir De la Morena. «La vida m’ha fet aquesta picada d’ullet –va continuar–, poder recuperar aquestes coses que al seu dia vaig deixar escapar, i aquesta vegada no tindria excuses ni motius per no poder viure-les ni disfrutar-les. Aquesta tarda he contestat oficialment a Onda Cero que finalitzada la temporada no continuo fent la ràdio on ens vam conèixer fa bastants anys i hem acabant sent com una família. Crec que ja no he de continuar arribant a casa meva cada dia a les tres de la matinada, inclosos diumenges i festius», va dir.

Notícies relacionades

També va expressar el seu desig de complir «un altre somni» recuperant els moments perduts i sent «amo» del seu temps, si bé va advertir que no deixa de ser periodista: «És com ser torero o pintor i no ho deixes mai, la passió de la ràdio et mors amb ella».

Per la seva banda, la direcció d’Onda Cero va expressar el seu «respecte absolut» i el seu recolzament a la decisió del comunicador, de qui va recordar que tancarà un cicle de quatre dècades ininterrompudes a la ràdio, «en què ha arribat a ser durant anys líder indiscutible de les nits esportives».