Cita musical

El Primavera Sound anul·la l’edició del 2021 per la pandèmia

L’edició número 20 del festival s’ajorna al juny del 2022

Rosalía, profeta a la seva terra

Rosalía, profeta a la seva terra

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

El festival Primavera Sound ha anunciat aquest dimarts que cancel·la l’edició del 2021, com ja va fer amb la del 2020. La cita, que significarà la celebració del 20è aniversari de la mostra musical, s’ajorna al juny del 2022.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per al festival del 2022, tot i que també serà possible sol·licitar la devolució de l’entrada a partir del dimecres 2 de juny, quan es revelarà el cartell del Primavera Sound 2022.

El Primavera Sound atribueix la «dolorosa» decisió d’anul·lar la cita del 2021 a «la incertesa al voltant del marc legal per a grans esdeveniments en les dates originals del festival –del 2 al 6 de juny–», així com també diuen: «Les restriccions que existeixen actualment fan que no puguem treballar amb normalitat en la preparació del festival ni assegurar que, una vegada arribi la data, es pugui celebrar».

Notícies relacionades

«Ho hem intentat tot –prossegueix el comunicat del Primavera Sound–: vam liderar l’assaig clínic realitzat a la Sala Apolo de Barcelona el desembre passat i hem estat en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per explorar totes les solucions possibles. Però el vintè aniversari del Primavera Sound es mereix una festa com les d’abans, i les condicions globals no fan preveure que una cosa així pugui succeir aquest estiu. Almenys no d’una forma en què puguem viure l’experiència completa que implica el Primavera Sound».