Videojocs

MotoGP 21 versions consoles PC

MotoGP 21 versions consoles PC
3
Es llegeix en minuts

Milestone i Dorna Sports han anunciat els primers detalls de ‘MotoGP21’, la següent entrega de la saga de jocs de simulació de carreres sobre dues rodes que prossegueix amb la història de la franquícia. Es llançarà el 22 d’abril del 2021 a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, Steam i Epic Games Store.

Amb la temporada oficial 2021 i la potència de la nova generació de consoles, el format està preparat per canviar de marxa i córrer a tota velocitat, prometent una experiència de joc sense precedents. Per a això compta amb un mode Carrera Mànager progressiu i estratègic, amb una IA Neuronal més intel·ligent i millores en la jugabilitat real que ampliaran les vibracions de simulació i la sensació d’immersió dels jugadors.

Nou mode Carrera

Segons apunten des de la desenvolupadora, la nova edició del Mode Carrera permetrà als jugadors submergir-se en l’experiència de gestió, posant a la seva disposició algunes novetats tant dins com fora de la pista. Construir la millor escuderia possible i personalitzar la moto són les claus de l’èxit. El Gestor Personal dirigirà el personal, ajudant els pilots a buscar nous i prestigiosos contractes amb les millors escuderies del campionat. Al seu costat, l’Enginyer en Cap treballarà per augmentar els Punts d’Investigació, guanyats setmanalment o durant les sessions d’Entrenaments Lliures.

Per últim, però no menys important, l’Analista de Dades s’encarregarà de trobar l’equilibri perfecte perquè cada àrea de Desenvolupament progressi, a fi que tot el personal sigui eficaç i dinàmic. Aquests elements s’han afegit amb l’objectiu de crear l’experiència de carrera més profunda i completa. I, ¿què hi ha de començar des de baix amb una Escuderia Júnior? El camí serà més difícil, però al mateix temps més personal. Contractar les persones adequades és sempre fonamental per a l’èxit, començant pel Director d’Escuderia, que buscarà nous patrocinis i pilots, arribant fins al Director Tècnic que gestiona el departament d’R+D de les motos júniors. Per descomptat, no s’ha d’oblidar la contractació d’un pilot, una jove estrella amb talent que porti l’equip a dalt de tot de l’escalafó.

En els dos casos, la moto és la protagonista i, per descomptat, la seva aparença és important, per això torna a comptar amb un editor dividit en cinc categories principals: Casc, Lliurea, Granota, Adhesius i el Dorsal de carrera.

El futur de l’experiència de joc sobre dues rodes

L’estil de joc presenta algunes novetats: l’objectiu és crear una simulació de carreres que mai abans hagin experimentat els jugadors, que resulti electritzant, estratègica i plena d’adrenalina. Per exemple, aplicant seqüències de recuperació de la moto. Una vegada que caiguis ja no reapareixeràs automàticament a la pista. Hauràs d’aixecar-te i tornar a pujar a la moto, tan ràpid com puguis.

Les novetats també s’apliquen al sistema de suspensió i a la temperatura dels frens. Pilotar no és només una qüestió de velocitat, sinó també d’estratègia. Vigilar la temperatura dels frens resulta clau per tenir sempre la situació sota control. Si estan massa calents o massa freds corren el risc de perdre l’eficàcia.

Notícies relacionades

Com que el 2021 és l’any de la nova generació de consoles, ‘MotoGP 21’ també està preparat per oferir alguns afegits. Els usuaris que juguin a PlayStation 5 i Xbox Series X disfrutaran d’una resolució dinàmica de fins a 4k, juntament amb una velocitat de refresc de 60 fps. La qualitat general ha millorat significativament i la il·luminació millorada promet un món que transmet tota la sensació d’una carrera real. Els temps de càrrega són més ràpids i les carreres ‘online’ són ara de fins a 22 pilots. Finalment, els usuaris de PlayStation disfrutaran de les funcions del comandament DualSense, que inclou retroalimentació hàptica i gallets adaptatius.

La peça final del joc té un nom, ANNA: una Intel·ligència Artificial basada en l’aprenentatge automàtic que torna amb millores addicionals per competir contra rivals més ràpids, intel·ligents i precisos que mai, fent que l’experiència ‘offline’ sigui igual a la d’una carrera real. No oblidis fer un cop d’ull al tràiler de l’anunci.

Temes:

Videojocs