La crisi de la Covid-19

Els Glòries Multicines de Barcelona s’afegeixen a l’onada de tancaments temporals de sales

El complex del Grup Balañá es mantindrà tancat almenys 15 dies per les restriccions i la falta d’estrenes

Els Glòries Multicines de Barcelona s’afegeixen a l’onada de tancaments temporals de sales
1
Es llegeix en minuts

Els Glòries Multicines de Barcelona s’han sumat aquest dilluns a l’onada de tancaments temporals de sales d’exhibició cinematogràfica a causa de les restriccions per la Covid-19, la situació del sector i la falta d’estrenes de pel·lícules. El complex es mantindrà tancat almenys 15 dies.

Segons ha informat el Grup Balañá, els cines Arenas de Barcelona, Balmes i Bosque Multicines continuen oberts de dimecres a diumenge i s’espera poder tornar a obrir Glòries, juntament amb Aribau i Gran Sarrià, a principis del mes de març, si la situació de la pandèmia ho permet.

Notícies relacionades

Mentrestant, juntament amb les estrenes convencionals, continuen els cicles de pel·lícules ‘Top Oscars’, ‘Top 80’s/90’s’ i ‘Top Nolan, que, segons l’exhibidora, estan tenint «una acollida excel·lent per part del públic».

Aquesta setmana la cartellera dels cines oberts de Balañá permetrà tornar a veure en pantalla gran ‘El golpe’ amb Paul Newman i Robert Redford; ‘Bohemian Rapsody’, ‘Jurassic Park’ i ‘Dunkerque’, totes en versió original amb subtítols en espanyol.