Artista ‘underground’

Mor el raper 6 Dogs als 21 anys

  • Es desconeixen les causes de la mort del jove músic

Mor el raper 6 Dogs als 21 anys
1
Es llegeix en minuts

El raper d’Atlanta (Geòrgia, EUA) 6 Dogs ha mort als 21 anys, segons han informat mitjans locals. Es desconeixen les causes de la mort del reconegut artista en l’escena ‘underground’ dels EUA. De fet, el seu col·lega Lil Xan l’ha acomiadat així en xarxes socials: «RIP, 6 Dogs. Veritable prioner ‘underground’».

Notícies relacionades

Chase Amick, el seu nom real, va ser un de tant rapers que van començar a guanyar-se prestigi a través de la plataforma Soundcloud, en què va collir gran part dels seus seguidors. Era el 2016 i ho va fer sent molt jove a l’esquena de la seva família. El productor musical Benny Blanco ha tuitejat: «Hauria pogut ser el teu raper favorit». Artista singular, definia la seva música com a «vibrant i eclèctica» i tenia un estil que anava des del trap

6 Dogs ha aconseguit èxits com ‘Faygo dreams’, amb milions i milions de reproduccions a totes les plataformes, ‘Someone’ i ‘Flossing’. El raper, que s’havia infectat de Covid-19 al juny, havia anunciat al novembre que treballava en un nou àlbum.