El mag Siegfried Fischbacher mor a Las Vegas als 81 anys

El mag Siegfried Fischbacher mor a Las Vegas als 81 anys
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mag Siegfried Fischbacher, del duo alemany Siegfried & Roy ha mort als 81 anys a Las Vegas (EUA) a causa d’un greu càncer, segons ha confirmat aquest dijous la seva germana a l’Agència Alemanya de Premsa.

«Era a casa seva a Las Vegas», ha dit la germana de Fischbacher. «Vaig poder resar amb ell i dir-li que els meus pensaments més profunds són sempre amb ell», ha afegit. Després d’aquesta conversa», continua, «es va ficar al llit i es va adormir».

Roy, de nom Uwe Ludwig Horn, va morir uns mesos abans també a Las Vegas, el 8 de maig del 2020 als 75 anys com a conseqüència del coronavirus que va contraure i no va aconseguir superar.

Eterns companys

Siegfried i Uwe, tots dos nascuts a Alemanya, es van conèixer el 1959 quan Siegried, de 20 anys, treballava de representant de cabina de passatgers en un transatlàntic alemany. Llavors Roy tenia 15 anys i era cambrer a la mateixa embarcació. La màgia, literalment parlant, arribaria per si sola: Siegfried feia trucs de màgia per a entreteniment dels viatgers mentre Roy servia begudes i recollia algunes propines. La resta és història.

Siegfried & Roy van ser mundialment famosos per les seves actuacions amb tigres blancs i lleons, a més dels seus vestits, maquillatge i trucs de màgia. Van aconseguir la fama a Las Vegas on van firmar un contracte «de per vida» amb l’hotel Mirage per presentar el seu xou. Aquesta fama els va valer arribar al novè lloc del rànquing de celebritats més ben pagades segons la revista ‘Forbes’.

Notícies relacionades

Sent un duo exitós van aparèixer en pel·lícules com ‘Casino’ (Martin Scorsese, 1995) i ‘Ocean’s Eleven’ (Steven Soderbergh, 2001). Fins i tot van arribar a ser representats a ‘Los Simpson’, per augmentar així el seu misticisme.

El duo ja feia 17 anys que estava lluny dels reflectors des que el 2003 el mateix Roy patís l’atac d’un tigre que gairebé va poder resultar en una tragèdia.

Temes:

Las Vegas