En ‘streaming’

Arrenca Legends of Rock: 10 grans concerts tribut a les millors bandes de rock de la història

  • Fins al 18 de març, en HD i a través de la plataforma Live Now

Arrenca Legends of Rock: 10 grans concerts tribut a les millors bandes de rock de la història
2
Es llegeix en minuts

Arrenca Legends of Rock, un cicle de 10 concerts en ‘streaming’ que tindran lloc des d’aquest dijous, 14 de gener, fins al 18 de març en el qual les millors bandes tribut revisaran els grans èxits de la història del rock de grups tan llegendaris com Queen, Pink Floyd, els Beatles, Led Zeppelin, Guns N’Roses o Genesis.

En directe, en HD i de la mà de la plataforma internacional Live Now, cada setmana es donaran cita a l’escenari del mític club Vinile de Roma les ‘cover bands’ més aclamades per revisitar els himnes d’alguns dels grups que, amb els seus emblemàtics treballs, han escrit la història de la música.

Els vestits, la posada en escena, la il·luminació, els efectes visuals, l’actuació, l’ànima... fins a l’últim detall estarà cuidat en aquesta sèrie de 10 concerts que arrenca aquest dijous a les 21.30 hores amb ‘The lamb lies down on Broadway 2.0’, un recital a càrrec de The Company of Slipperman que revisitarà el disc de culte de Genesis, la banda de Peter Gabriel, Tony Banks, Mike Rutherford, Phil Collins i Steve Hackett.

Publicat el 1974, el sisè disc de Genesis, l’últim de Gabriel com a vocalista, és un àlbum conceptual que segueix l’apassionant història de Rael, un jove porto-riqueny que inicia un extraordinari viatge d’autodescobriment a la ciutat de Nova York.

La setmana vinent serà el torn de Pink Floyd Legend, que el 21 de gener repassarà els grans èxits de la banda britànica, per la qual han passat Syd Barrett, Roger Waters, Rick Wright, Bob Klose i que ara lidera David Gilmour. La següent setmana, el dijous 28 de gener, Pink Floyd Legend s’endinsarà en directe en el disc més recordat de la banda, ‘Dark side of the moon’.

Legends of Rock és una celebració del llegat de les millors bandes del rock i pop que recupera àlbums clàssics de culte que han definit la història de la música i han marcat diverses generacions des del seu llançament. Les entrades ja poden adquirir-se a la web de LIVENow (www.live-now.com) a un preu de 4,99 euros per concert. Les actuacions arrencaran a les 21.30 hores cada dijous fins al 18 de març.

Aquestes són les dates dels 10 concerts de Legends of Rock:

14 de gener

The Company of Slipperman revisita ‘The lamb lies down on Broadway’, el mític disc de Genesis.

21 de gener

Pink Floyd Legend interpretarà els grans èxits de la banda.

28 de gener

Pink Floyd Legend revisarà en directe el mític disc ‘Dark side of the moon’.

4 de febrer

BeatleStory interpeta ‘The fabulous tribute show’, un concert homenatge als Beatles.

11 de febrer

Pink Floyd Legend interpreta en directe ‘Atom heart mother’.

18 de febrer

Led Zeppelin History

25 de febrer

Pink Floyd Legend versiona el mític àlbum ‘The wall’.

4 de març

Tribut a Queen.

11 de març

Notícies relacionades

Pink Floyd Legend amb temes dels discos ‘A momentary lapse of reason’, ‘The division bell’ i ‘The endless river’

18 de març

Tribut a Guns N’Roses