Nova temporada

Netflix anuncia més de 70 estrenes el 2021

  • Les pel·lícules que es podran veure a la plataforma aquest any inclouen fitxatges d’estrelles de Hollywood com Leonardo DiCaprio o Jennifer Lawrence, entre molts d’altres

Netflix anuncia més de 70 estrenes el 2021
2
Es llegeix en minuts

Netflix ha presentat un avanç de les seves estrenes de cine per al 2021, més de 70 títols que inclouen tots els gèneres i que fitxatges d’estrelles de Hollywood com Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jean Claude van Damme o Amy Adams.

‘Don’t look up’, d’Adam Kay, encapçala l’extensa llista amb un repartiment que inclou Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence i Timothée Chalamet, acompanyats per estrelles del pop internacionals com Ariana Grande i Kid Cudi. Hi ha ‘thrillers’ d’acció com ara ‘Red Notice’, protagonitzat per Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds, i ‘Ejército de los muertos’, dirigit per Zack Snyder. Més adrenalina amb ‘Kate’, protagonitzada per Mary Elizabeth Winstead; ‘The last mercenary’, protagonitzada per Jean-Claude van Damme; ‘Sweet girl’, amb Jason Momoa, i ‘O2’, dirigida per Alexandre Aja i protagonitzada per Mélanie Laurent.

[Seguiu tota l’actualitat sobre sèries aquí]

Chris Hemsworth lidera el repartiment de ‘Escape from Spiderhead’, que s’endinsa en la ciència-ficció, igual com ‘A descubierto’. Altres estrenes com la trilogia ‘Fear street’ i ‘Night teeth’ passen de l’acció al terror.

Netflix fa menció a part, en un comunicat difós avui, a les històries dirigides i protagonitzades per dones, com ‘Bruised’, primera pel·lícula dirigida per Halle Berry i també protagonitzada per ella; el ‘thriller’ protagonitzat per Amy Adams, ‘La mujer en la ventana’, o ‘Moxie’, dirigida i produïda per Amy Poehler.

La llista segueix amb ‘Beauty’, protagonitzada per Niecy Nash i Aleyse Shannon; ‘The last letter from your lover’, dirigida per Augustine Frizzel i protagonitzada per Felicity Jones, basada en la novel·la de JoJo Moyes; la comèdia ‘Thunder force’, en la qual Melissa McCarthy i Octavia Spencer es converteixen en superheroïnes, o la inquietant ‘Distancia de rescate’, escrita i dirigida per Claudia Llosa i protagonitzada per María Valverde i Dolores Fonzi. Idris Elba protagonitza el ‘western’ ‘The harder they fall’, produït per Jay Z; Priyanka Chopra, el drama ‘Tigre blanco’; i Kelvin Harrison Jr., el drama legal ‘Monster’.

Altres estrenes van dirigides als més cinèfils, com ‘Malcolm & Marie’, dirigida per Sam Levinson i protagonitzada per Zendaya i John David Washington; el ja anunciat ‘biopic’ de Marilyn Monroe ‘Blonde’, encarnat per Ana de Armas i produït per Brad Pitt, o ‘The hand of God’, escrita i dirigida per Paolo Sorrentino. El públic més jove podrà continuar disfrutant de títols ja coneguts, com ara ‘The kissing booth 3’, protagonitzada per Joey King i Jacob Elordi, i ‘A todos los chicos que me enamoré: Para siempre’, amb Lana Condor i Noah Centineo.

Notícies relacionades

I per veure en família ‘El día del sí’, amb Jennifer Gardner i Edgar Ramírez; ‘Double dad’; ‘Back to the outback’, o el musical ‘Tick, tick? BOOM!’, dirigit per Lil Manuel Miranda. Quant a les produccions espanyoles, destaquen les comèdies romàntiques ‘Fuimos canciones’, dirigida per Juana Macías i protagonitzada per María Valverde i Álex González, i ‘Loco por ella’, dirigides per Dani de la Orden i protagonitzada per Álvaro Cervantes i Susana Abaitua.

El ‘thriller’ dirigit per Lluís Quílez i protagonitzat per Javier Gutiérrez i Karra Elejalde ‘Bajocero’; la comèdia nadalenca ‘A mil kilómetros de la Navidad’, dirigida per Álvaro Fernández Armero i protagonitzada per Tamar Novas, i l’acció adrenalínica d’‘XTREMO’, amb Teo García, Óscar Jaenada, Óscar Casas, Andrea Duro i Sergio Peris-Mencheta. Netflix també destaca el nou especial de comèdia ‘Odio’, de Dani Rovira, en el qual l’actor aporta la seva visió sense filtres sobre l’ésser humà en aquests temps.