5.000 persones al Wizink Center

Raphael la fa grossa amb el concert més massiu de la pandèmia

Crítiques a les xarxes al recital, l’organització del qual al·lega que va complir les mesures de seguretat

1
Es llegeix en minuts

L’últim concert de Raphael, celebrat dissabte a la nit al Wizink Center de Madrid, ha desencadenat una forta controvèrsia per haver reunit més de 5.000 persones, precisament quan la majoria de comunitats autònomes espanyoles estan endurint les restriccions de cara al Nadal.

Des que el mes de març passat aquestes mateixes grades del Wizink Center de Madrid rebessin 10.000 persones per disfrutar de Camela, cap altre esdeveniment musical a Espanya havia rebut tant públic. L’organització ha al·legat que el concert es va celebrar amb totes les mesures i precaucions sanitàries activades. No obstant, les imatges de les grades han desencadenat una onada de crítiques a les xarxes socials.

«Quina felicitat més gran tenir-los davant. Aquesta nit és molt important per a mi i sé que per a molts de vostès també, que això comenci a rodar», va afirmar el veterà cantant.

L’esdeveniment celebrava els 60 anys en la carrera de Raphael, un aniversari que fa només unes setmanes va motivar el llançament del disc ‘Raphael 6.0’, en què versiona amb duos d’altura cançons alienes igualment mítiques, com ‘Resistiré’, ‘Se nos rompió el amor’ o el ‘Me olvidé de vivir’ que va popularitzar Julio Iglesias.

Notícies relacionades

Raphael va interpretar una trentena de temes en un recital que es va prolongar durant 2 hores i 15 minuts.

«¡Quina nit tan bonica! Moltes gràcies. I que l’any que ve ens tornem a veure amb tot arreglat, ¡cuidin-se molt!», va demanar l’artista, que aquest diumenge tornarà a una nova i última cita en aquest espai,