TEMPORADA ALTA

'Antigone in Molenbeek + Tiresias', cancel·lat

El díptic del director Guy Cassiers no es representarà dissabte que ve a causa de les restriccions imposades pel Govern belga arran de la Covid-19

zentauroepp54740391 icult 02 08 2020 espectaculos de la nueva  temporada alta  2200902121933

zentauroepp54740391 icult 02 08 2020 espectaculos de la nueva temporada alta 2200902121933

1
Es llegeix en minuts

El Festival Temporada Alta ha informat aquest dilluns de la cancel·lació del díptic ‘Antigone in Molenbeek + Tiresias’ del director belga Guy Cassiers. Segons un comunicat, la companyia belga no pot viatjar a Girona per actuar aquell dissabte 24 al Teatre Municipal de Girona, on havia esgotat localitats, a causa de les restriccions imposades pel Govern belga arran de la Covid-19. No obstant, l’espectacle sí que es es podrà veure pròximament en la programació ‘online’ ‘A distància’ durant un període curt de temps.

La companyia ha enviat un comunicat al festival que diu el següent: «A causa de la dramàtica evolució de les infeccions per Covid-19 a Bèlgica i les noves mesures anunciades pel govern belga divendres a la nit, el personal de Toneelhuis ha decidit no permetre que la companyia viatgi a Girona. Lamentem molt això, però esperem la seva comprensió. Ens agradaria poder actuar al festival l’any vinent, a l’espera de temps millors.»

Notícies relacionades

La gravació audiovisual de l’espectacle es podrà veure pròximament, i per un període curt de temps, a través de la programació ‘A distància’ del festival. S’intentarà programar l’espectacle en la pròxima edició del festival que ja ha començat a tornar els diners de les entrades. Les persones que havien comprat la localitat amb targeta de crèdit rebran el reembors automàtic. El festival es posarà en contacte amb els espectadors que havien pagat en efectiu per tramitar el retorn.