GUIA DE VISIONAMENTS

Les sèries clau per a la setmana del 28 de setembre

L'esperada quarta temporada de 'Fargo' i la nova adaptació d''Un mundo feliz', entre els principals ganxos

zentauroepp55084649 icult200924153400

zentauroepp55084649 icult200924153400

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En els pròxims dies podrem decidir si els Ingram van fer trampes a ‘¿Quién quiere ser millonario?’ i començar a enredar-nos en el drama i la intriga de ‘Patria’, però hi ha encara més sèries a tenir en compte. Les quatre d’aquí sota, per exemple.

Màfia contra màfia

La quarta temporada de ‘Fargo’ s’havia d’estrenar a l’abril, però la pandèmia va impedir que fos així i, de passada, va arruïnar les esperances dels seus responsables d’optar als Emmy. Però ja està per fi, gairebé, gairebé, entre nosaltres, i promet: el gran Chris Rock encarna el líder de la màfia afroamericana de Kansas City i el no menys gran Jason Schwartzman, el seu homòleg italià, en un relat situat aquesta vegada en els cinquanta. Movistar Series, des de dijous, dia 1.


Disseccionant cançons

El fascinant podcast ‘Song exploder’, en què músics de tots els àmbits i gèneres expliquen pas per pas com van crear alguna de les seves millors cançons, es converteix ara en una sèrie documental. Per la primera temporada passaran Alicia Keys (amb la seva recent i magnètica col·laboració amb Sampha, ‘3 hour drive), Lin-Manuel Miranda, Michael Stipe de R.E.M. i Ty Dolla $ignNetflix, divendres, dia 2.


Escapisme d’altres temps

Notícies relacionades

Darren Star, el ‘hitmaker’ darrere de ‘Sensación de vivir’, ‘Melrose Place’ i ‘Sexo en Nueva York’, proposa ara ‘Emily a París’, comèdia romàntica amb l’excel·lent Lily Collins com a executiva de màrqueting que aconsegueix el treball dels seus somnis a París. Clarament, una sèrie creada molt abans del confinament, quan la gent potser podia aconseguir feina i, a més, la dels seus somnis, en ciutats llunyanes i radiants. Netflix, divendres, dia 2.


Aldous Huxley revisitat

Malgrat el seu potencial audiovisual, la mítica novel·la ‘Un mundo feliz’ d’Aldous Huxley no ha tingut adaptacions del tot memorables. Aquella pel·lícula de Ridley Scott amb DiCaprio, anunciada el 2009, no va arribar a realitzar-se, i gairebé ningú recorda els telefilms de 1980 i 1998. La nova sèrie no ha sigut rebuda amb crits de joia, però hi volem creure mínimament. Al cap i a la fi, ha sigut codesenvolupada pel gran guionista de còmics Grant Morrison (‘La Patrulla Condenada’, ‘Els Invisibles’). Starzplay, diumenge, dia 4.