vídeo

L'«apocalipsis taronja» de San Francisco i el record de 'Blade runner 2049'

Un 'youtuber' grava la ciutat ataronjada pels incendis que recorda la pel·lícula futurista de Denis Villenueve

eeuu-san-francisco-puente

eeuu-san-francisco-puente

1
Es llegeix en minuts

El cel s’ha tenyit de taronja a la costa oest dels Estats Units a causa de la desena de preocupants incendis forestals que han segat la vida d’almenys quinze persones, mentre que cents de milers es mantenen evacuats als estats de Califòrnia, Oregon i Washington.

Els vents estan contribuint a cobrir de fum el cel de tota la regió, i dimecres van deixar imatges inaudites a l’àrea de la badia de San Francisco, ja que el fum es va barrejar amb la boira i va tenyir el cel d’un taronja intensíssim com mai abans s’havia vist. 

Notícies relacionades

Un paisatge veritablement apocalíptic i que ràpidament usuaris a les xarxes socials van associar a la pel·lícula ‘Blade runner 2049’, la seqüela estrenada el 2017 de l’icònic film. Dirigida per Denis Villenueve, protagonitzada per Ryan Gosling i Harrison Ford i fotografiada per Roger Deakins, hi apareixen sufocants imatges de Las Vegas del futur amb un cel ataronjat pel fum dels incendis i la contaminació desmesurada. 

Ryan Gosling, en un fotograma de ‘Blade runner 2049’.

Aprofitant l’estranya coincidència, un usuari de Youtube ha elaborat un vídeo gravat a San Francisco amb un dron que retrata el paisatge apocalíptic amb la música de la banda sonora de la pel·lícula, composta per Hans Zimmer i Benjamin Wallfisch.

Temes:

Califòrnia